ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

 

Είκοσι αγωνιστικές και δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς κάτι το… συνταρακτικό και ανατρεπτικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Την κούπα θα σηκώσει πάλι ο Ολυμπιακός και το απογοητευτικό, το χωρίς γοητεία πράμα, είναι πως το πιθανότερο είναι αυτός ο μονόλογος να απομακρύνει κι άλλο τον πρωτοπόρο από τους… άλλους.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μια αντιτουριστική μοναξιά στην κορυφή του Ολυμπιακού, και μια μετακίνηση του ενδιαφέροντος στη σκιά του. Λες και έχει κάποια σημασία, που δεν έχει, η δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ποια ομάδα θα την… κατακτήσει, απ’ εκείνες που απέτυχαν να κυνηγήσουν τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ πέρασε μόνη πίσω από τον Ολυμπιακό, με διαφορά 14 πόντων, και την προσεχή αγωνιστική περιμένει στην Αθήνα τον Άρη. Που πήγαινε για πρωτάθλημα, μετά κυκλοφορούσε περίλαμπρα στη σκιά του Ολυμπιακού και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί στην τέταρτη θέση και να απειλείται από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Στη φώτο, παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ και νίκη επί του Άρεως στο Βικελίδης.

Αυτή είναι η κατάληξη τόσο πρόωρα στο πρωτάθλημα. Να χαθεί από τα μάτια όλων ο Ολυμπιακός και οι… άλλοι να βγάζουν τα μάτια τους για τις… τιμητικές- και καθόλου… συμφέροντες σε οικονομικά ανταλλάγματα- θέσεις.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ