ΜΕ ΚΑΡΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΜΕΝΕΘ

 

Τι φταίει στην ΑΕΚ και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο; Δεν έχει αξία καμιά ανάλυση αν ο… αναλυτής είναι άσχετος ή προσπαθεί να βρει την αλήθεια στα στατιστικά δεδομένα. Το πρόβλημα στην ΑΕΚ, η οποία δεν προκαλεί αγωνιστική ασφάλεια είναι ένα.

Ένα είναι το βασικό μειονέκτημα της ΑΕΚ. Είτε η ομάδα κερδίζει, είτε όχι. Είτε φεύγει με το τρίποντο, με ικανοποιητική απόδοση, είτε διότι στάθηκε τυχερή. Λείπει ο ρυθμός στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Είναι ολοφάνερο αυτό.

Έτσι όπως ο Άρης έτρεξε το ματς προχθές στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ δεν την έχουμε δει ποτέ. Ακόμα και στις καλές της. Ακόμα και σε δύσκολα παιχνίδια που στάθηκε ''καλά'' και πήρε αποτέλεσμα.

Στην πραγματικότητα η ΑΕΚ σ’ όλα τα ματς είναι η ίδια. Και με Καρέρα προπονητή, και με Χιμένεθ. Μ’ αυτήν ή την άλλη ενδεκάδα είναι η ίδια. Μια ομάδα χωρίς ρυθμό. Ακούρντιστη.

Ξένο σώμα ο 23χρονος από το Τρίνινταντ Λιβάι Γκαρσία (φώτο). Καλός παίκτης στα πλάγια της επίθεσης, ικανός να κάνει τη ζημιά, αλλά σ΄ άλλο τέμπο, με άλλες ταχύτητες, ξεκομμένος και δίχως στήριγμα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΑΕΚ- ΑΡΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ