ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

 

Ο αρχιδιαιτητής μίστερ Μαρκ Κλάτενμπεργκ μας έκανε βούκινο, και καλώς έκανε, στην πατρίδα του, με όσα ανέφερε στην εφημερίδα Daily Mail. Ότι τον απειλούν, όχι μόνο τον ίδιον προσωπικά, αλλά και την σύζυγο του, και τα παιδιά του.

Καμιά έκπληξη όσα δήλωσε ο Κλάτενμπεργκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου της Αγγλίας. Για την Ελλάδα, άλλωστε, μιλούσε ο αρχιδιαιτητής. Και η Ελλάδα, ειδικά η ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι κοινωνία ανυπόληπτη στην Ευρώπη. Να ξέρουμε τι λέμε, αν θέλουμε να ξέρουμε πως μας βλέπουν οι ξένοι.

Με βρίζουν χοντρά, λέει ο Μάρκος, ακούω τα χειρώτερα, ότι θα μου κάνουν και θα μου δείξουν και δεν ξέρω τι να κάνω. Εύκολο. Εγώ θα του πω τι να κάνει. Τι έπρεπε να είχε κάνει προ πολλού, για να γλυτώσει. Να παραιτηθεί.

Αν δεν τον είχαν προειδοποιήσει αυτοί που τον έστειλαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, ότι θα του γίνει δύσκολη η ζωή, ότι θα είναι σα να πάει στον πόλεμο, κάποια στιγμή το πήρε πρέφα ο ίδιος. Τα παρατάει, λοιπόν, και βρίσκει την ησυχία του. Στο φινάλε δεν ήρθε για να εκτελέσει κάποια αποστολή, ούτε να κάνει τη στρατιωτική του θητεία.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΚΑΡΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΜΕΝΕΘ