Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Τελικά, το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ, όπως κάθε αναμέτρηση παντός καιρού Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Κι όχι μόνον! Ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε για μια φορά ακόμα, όπως το απαιτεί η παράδοση, αντάξιος αντίπαλος του πρωταθλητή και πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού. Τον κέρδισε κιόλας με 2-1. Καθαρά. Στα ίσα.

Το γόητρο του Ολυμπιακού πληγώθηκε με την ήττα. Αυτό είναι που μετράει, όχι η παρηγοριά ότι ήταν καλύτερος. Ότι με λίγη τύχη θα έπαιρνε εκείνος το τρίποντο. Ότι το αποτέλεσμα τον αδικεί.

Δεν κινδυνεύει βαθμολογικά ο Ολυμπιακός από κανέναν. Ούτε από τον Παναθηναϊκό, που εκτός από το τρίποντο φούσκωσε σε ηθικό και αυτοπεποίθηση και απειλεί να τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Για τον Ολυμπιακό η ήττα είναι μόνο θέμα εντυπώσεων. Και οφείλεται στο ψυχωμένο πάλεμα του αντιπάλου.

Πραγματικά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πίστεψαν στη νίκη, δούλεψαν σκληρά στον αγώνα και, κυρίως, επέδειξαν ψυχραιμία, όποτε έδειχνε δόντια και νύχια θηρίου ο Ολυμπιακός. Η μανούρα στους οπαδούς του ακουμπά τον Μαρτίνς, στον οποίον καταλογίζουν ότι δεν πήρε και πολύ σοβαρά το ματς και άργησε να κάνει τις αναγκαίες αλλαγές.

Διαβαστε ακομα:

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ…