ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ… ΜΕΡΑ

 

Έχασε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή από τον Αστέρα στην Τρίπολη και το κατάλαβαν επιτόπου οι αρχιερείς της παοκτζήδικης δημοσιογραφίας. Η ομάδα είναι άρρωστη. Έχει τούτο και το άλλο πρόβλημα. Αυτός και εκείνος ο παίκτης δεν κάνουν, ο τάδε και ο δείνα είναι άχρηστοι, ο προπονητής πρέπει να ενεργεί έτσι κι όχι σε στυλ κοκορέτσι.

Μιλάμε σοβαρά; Πάρα πολύ σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον αήττητο Ολυμπιακό και- ολοφάνερο για τα σαίνια της πράσινης πιάτσας- έχει μπει στο δρόμο της ανόδου και της ανάκαμψης, να γίνει αυτό που ήταν. Έτσι όπως τον θέλει η Ιστορία του. Την αμέσως επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός χάνει από τον Παναιτωλικό και όλοι, οι ίδιοι, συμφωνούν ότι η ομάδα έκανε πισωγύρισμα.

Σε μια εβδομάδα και με… βάση το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αλλάζουν εκτίμηση. Από τη μέρα πάνε στη νύχτα και αμέσως πάλι μετά στη μέρα.

Απόψε Τετάρτη στις οκτώ ο Παναθηναϊκός δίνει τη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ποιος απ’ όλους τους Παναθηναϊκούς; Ανόητη ερώτηση. Ένας και ο… ίδιος είναι ο Παναθηναϊκός που κέρδισε τον Ολυμπιακό, που δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ, που έχασε στα Γιάννινα και στο Αγρίνιο.

Ο ΠΑΣ πήρε 2-1 το πρώτο ματς και χρειάζεται το ''Χ'' για να προκριθεί στους ''4'' του κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός αν περάσει ή αποκλειστεί με μισό γκολ, θα είναι έτσι κι όχι... αλλοιώς;

Διαβαστε ακομα:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ