ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ

 

Αυτά δεν γίνονται σήμερα ούτε στη Βόρεια Κορέα. Το παιδοβούβαλο Κιμ Γιογκ Ουν γιατί να ασχοληθεί ποιος θα είναι πρόεδρος σε μια από τις 50 αθλητικές ομοσπονδίες; Κάποιος Αυγενάκης τα δίνει όλα, δεν ενδιαφέρεται καν για την ατζέντα των καθηκόντων του και ολημερίς ξοδεύει το χρόνο του για να εκλεγεί αυτή κι όχι η άλλη διοίκηση σε τούτη κι όχι στην άλλη ομοσπονδία.

Χωρίς υπερβολή ο μαϊμού και με μηδέν κυβερνητικό έργο 20 ολόκληρους μήνες υφυπουργός χαιρέτα μου τον πλάτανο Αυγενάκης Ελευθέριος έχει κατατροπώσει τον θρυλικό Ασλανίδη. Τον χουντικό δερβέναγα στο χώρο του αθλητισμού, που όλα τα έσφαζε κι όλα τα μαχαίρωνε. Ε, λοιπόν, σε σύγκριση με τον δημοκρατικό νεοδημοκράτη Αυγενάκη ο Ασλανίδης είναι της πλάκας ιστορία. Του κατηχητικού.

Ποτέ ο Ασλανίδης δεν θα εκτίθετο, δεν θα παρέμβαινε τόσο νταηλήδικα, τόσο κουτσαβάκικα, με τέτοια κατάχρηση εξουσίας όπως ο Αυγενάκης, προκειμένου να εκλεγεί δικός του προσωπικά άνθρωπος. Στο φινάλε επί δικτατορίας ο καπετάν Ασλάν ήταν ''δικαιολογημένος'', είχε στο σημάδι τους αριστερούς και φίλα προσκείμενους αριστερούς, δεν αποφάσισε για να τακτοποιήσει κολλητούς.

Μόλις δέκα μέρες πριν τις εκλογές της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας- αν είναι δυνατόν- η παράταξη Αυγενάκη ζήτησε να... διοριστεί διοίκηση, με το αιτιολογικό ότι δεν θα είναι αξιόπιστη η εκλογική διαδικασία από τη σημερινή διοίκηση. Τις εκλογές, όμως, τις κάνει σήμερα ο κορονοϊός! Διεξάγονται ηλεκτρονικά, εξ αποστάσεως, μέσω της κρατικής πλατφόρμας και τις επιτηρούν διορισμένοι δικηγόροι στην ΓΓΑ, δηλαδή στο κυβερνητικό χώρο, στο γήπεδο του Αυγενάκη.

Επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, ο φαιδρός πολιτικά Αυγενάκης- σκέτος Λουί ντε Φινές-  έχει σαλτάρει και βρίσκεται σε παράκρουση. Είναι πολιτική πρόκληση, σκάνδαλο εμετικό σε εποχή κομματικής συναίνεσης, ο συγκεκριμένος υφυπουργός, αμφιβόλου ικανότητας αν ήταν διορισμένος βοηθός αποθηκάριου, να γράφει και να σβήνει κάθε μέρα (!) νομοθετικά καρούμπαλα επεμβαίνοντας έτσι κι αλλοιώς σε εκλογές των ομοσπονδιών.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ