ΔΥΟ ΜΑΤΣΑΡΕΣ… , ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

 

Απόψε Πέμπτη στις έξι παίζει η ΑΕΚ και στις οκτώ ο Ολυμπιακός. Λάθος! Κανένας στο ποδόσφαιρο δεν παίζει μόνος του. Η μεν ΑΕΚ είναι αντίπαλος του Βόλου, ο δε Ολυμπιακός του Άρεως. Το σωστό, λοιπόν, είναι ότι παίζουν τη ρεβάνς τους στο κύπελλο τέσσερις ομάδες. Υπ' όψιν και οι τέσσερις έχουν ελπίδες πρόκρισης στους ημιτελικούς.

Δεν είναι δύσκολο να βάλει δυο γκολ ο Βόλος στην ΑΕΚ. Άλλο είναι το δύσκολο. Να βάλει τα δυο και να μην φάει τουλάχιστον ένα. Τι θα γίνει; Άγνωστο. Προβλέψιμο μόνο ότι η φιλοξενούμενη ΑΕΚ, παρ’ ό,τι έχει τον αέρα της διαφοράς δυο γκολ, θα κάνει αυτή παιχνίδι κατοχής. Αυτό διευκολύνει τους γηπεδούχους; Ο Χιμένεθ, καλός, μέτριος προπονητής, σίγουρα δεν έχει πτυχίο κορόϊδου. Στο πρώτο ματς προηγήθηκε 1-0 ο Βόλος και χωρίς να το καταλάβει, αλλά και να του αξίζει, δέχθηκε τέσσερα. Τελικά ο Μπέος μείωσε σε 4-2.

Το παιχνίδι της σαιζόν για τα αρειανά (φώτο. Και να φτάσουν στον τελικό, είναι επιτυχία τους. Διάκριση ανώτερη από την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Θα κερδίσουν τον Ολυμπιακό, όμως; Θα τον αποκλείσουν; Όλα είναι στημένα ευνοϊκά για τους παίκτες που θα φοράνε την κιτρινόμαυρη. Μην αναφερθούμε σε λεπτομέρειες. Και πρώτα το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα. Αποτέλεσμα ανατρέψιμο.

Θα τα καταφέρει ο Άρης; Αν όχι, τότε η αποτυχία είναι όλη δική του.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ… ΜΕΡΑ