ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ

 

Γνωστό και το έχουμε φάει στη μάπα το σάπιο φρούτο σε μπρέκφαστ room service άλφα κατηγορίας. Το χειρουργείο από διαιτητή και σε κρίσιμο παιχνίδι ευρωπαϊκό. Κι όχι μια φορά μόνο. Εγκλήματα έχουν διαπράξει και διαιτητές κορυφαίοι στα κύπελλα Ευρώπης.

Μη τυχόν και απόψε στο Καραϊσκάκη κάνει το κορόιδο ο Μαρινάκης. Η μαυροφόρα να αδικήσει τον Ολυμπιακό και ο… ηγέτης του Θρύλου να κάτσει στα αυγά του. Να μην κατεβεί, δηλαδή, από τη σουίτα του να τρέξει στο κοράκι και να το βάλει στη θέση του. Να του πει τα ''γαλλικά'' και τα λιμανίσια ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή.

Δεν κατάλαβα. Απαράδεκτο να κάνει τον μάγκα ο Μαρινάκης μόνο στην Ελλάδα. Να δείχνει το βάρος του μόνο στα ματς του πρωταθλήματος, όπως έκανε πρόσφατα στον Σιδηρόπουλο, μετά το ματς στο Καραϊσκάκη με τον Άρη.

Ο Μαρινάκης  στον Ολυμπιακό δεν είναι ο επιχειρηματίας, ο εφοπλιστής, ο εκδότης, ο καναλάρχης. Είναι ο ηγέτης του λαού των γάβρων. Ένας τίτλος και ένα αξίωμα το οποίο έχει αποδεχθεί. Φαιδρό, βέβαια, να αποδέχεται ή να αυτοαποκαλείται κανείς… ηγέτης λαϊκός στο ποδόσφαιρο. Επειδή ο οπαδός είναι οπαδός και αδιαφορεί εντελώς ποιος είναι πρόεδρος, προπονητής, ποιοι ποδοσφαιριστές φοράνε σήμερα τη φανέλα.

Όπως και να ‘χει μην τυχόν και δεν ορμήσει ο Ματιράκης απόψε στον διαιτητή, σε περίπτωση βέβαια που είναι στημένος υπέρ της Άρσεναλ. Μην και δεν μπουκάρει στα αποδυτήρια για να υπερασπίσει τα δίκαια και τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Χωρίς να υπολογίζει αν θα τιμωρηθεί ο ίδιος. Τουλάχιστον, θα έχει κάνει το καθήκον του. Και θα έχει δείξει ότι έχει συνέπεια ως... ηγέτης.

Διαβαστε ακομα:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΡΧΗΣ ΜΕ... NON PARER