Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ… ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

 

Μιλάνε τα γεγονότα. Φτάνει και περισσεύει η γλώσσα των γεγονότων. Για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Λονδίνο την Άρσεναλ. Απίστευτο. Κι όμως το πέτυχε ο πρωταθλητής και έβγαλε από τη μέση τον… αποκλεισμό του. Κανένας σχετικός με το αντικείμενο δεν ασχολείται με την… πρόκριση της αγγλικής ομάδας. Ο τρόπος που πέρασαν είναι επιτυχία προσβλητικός για τους κανονιέρηδες.

 

Να ξέρουμε τι λέμε. Άρσεναλ και Ολυμπιακός είναι μεγέθη διαφορετικά. Δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά. Η μια είναι from Greece και η άλλη μέσα στην πεντάδα των μεγαλύτερων κλαμπ της Αγγλίας. Και χθες δεν παρακολουθήσαμε απλά μια ισοπέδωση αξιών, αλλά τον Ολυμπιακό στην έδρα του αντιπάλου να κάνει επίδειξη επαγγελματισμού. Και ανωτερότητας.

 

Ο 34χρονος Ελ Αραμπί πυροβολάει το 0-1 και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός γίνεται ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού! Οι παίκτες του πεινασμένα σκυλιά κυνηγάνε και δεύτερο γκολ. Και βγάζουν λυσσασμένοι τη μια αντεπίθεση μετά την άλλη. Η δε Άρσεναλ ανέλαβε στο γήπεδο ρόλο… Βέγγου σε φαρσοκωμωδία. Μέχρι και γέλιο προκαλούσε ο χαβαλές κάποιων παικτών της, με κορυφαίο τον κάπταιν Ομπαμεγιάνγκ.

 

Έχεις και τους άσχετους στην Ελλάδα που πιπιλάνε την ίδια καραμέλα: Ότι ο Ολυμπιακός έχασε την πρόκριση στο Καραϊσκάκη. Αυτό δεν λέγεται λαϊκισμός, πρόκειται για… φελισμό, από το φελός. Αν η Άρσεναλ στο πρώτο μας είχε κερδίσει μόνο 1-0 ή 2-1, πολύ περισσότερο δεν είχε κερδίσει ή είχε αποσπάσει ισοπαλία, τότε δεν θα παρουσίαζε τη θλιβερή εικόνα στη ρεβάνς. Τόσο δύσκολο να το αντιληφθούν;

 

Με τα ΑΝ και τα ΕΑΝ δεν γίνεται κριτική. Αν έβαζε τα γκολ στις μοναδικές ευκαιρίες της η Άρσεναλ. Αν ο Ολυμπιακός είχε σκοράρει στο α΄μέρος με τον Αραμπί.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ, ΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ