ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΝ… ΑΥΓΕΝΑΚΗ!

 

Μπερδεύεσαι. Ο Ζαγοράκης είναι πράγματι κυβερνητική επιλογή ή όχι; Η κυβέρνηση, λένε, έχει σταματήσει να ασχολείται με τις εκλογές της ΕΠΟ, διότι πήρε πρέφα πως έτσι ή αλλοιως θα εκτεθεί. Είτε εκλεγεί, είτε όχι ο κάθε Ζαγοράκης. Αφού είναι δεδομένη η αποτυχία του Ζαγοράκη αν με το καλό γίνει και ομοσπονδιάρχης.

Ο Αυγενάκης τι είναι, εξώγαμο της κυβέρνησης; Κυβέρνηση είναι, δεν αποτελεί προσωπικό, ανεξάρτητο κράτος. Και αφού εμπλέκεται και στις εκλογές της ΕΠΟ ο υφυπουργός αθλητισμού, με ποιον είναι; Με ή κατά του Ζαγοράκη.

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι με τον Ζαγοράκη, και αφού φτιάξανε μέτωπο οι δυο δικέφαλοι, επόμενο είναι ο Μαρινάκης να βρίσκεται απέναντι του Ζαγοράκη. Στην πραγματικότητα ο εφοπλιστής είναι ενάντια στους Μελισσανίδη- Σαββίδη. Και το σκηνικό τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές είναι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ από τη μια και από την άλλη Μαρινάκης- Αυγενάκης. Αυτό κι αν είναι το αξιοθέατο.

Ο μεν Μαρινάκης είναι μέγεθος. Επόμενο να επιλέξει ένα από τα δυο: Ή θα είναι κατάσταση ή αντίσταση. Ή θα χρεωθεί τη νέα διοίκηση ή θα παίξει το ρόλο του αδικημένου, του κυνηγημένου, του διαμαρτυρομένου. Τον ανύπαρκτο Αυγενάκη τι τον θέλει; Της προσκολλήσεως είναι ο υφυπουργός, μια τσόντα είναι. Σε τίποτα δεν έχει να προσθέσει στο άρμα Μαρινάκη.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ… ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ