ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΣΕΝΑΛ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

 

Ξεκινάνε από σήμερα τα μπαράζ του πρωταθλήματος. Τα play-off συγκεκριμένα των έξι ΠΑΕ που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Τι παίζουν συγκεκριμένα; Αδιάφορο! Γιατί να μας ενδιαφέρει κάτι που δεν έχει καμιά αξία. Αν αυτή, όχι μια άλλη ΠΑΕ πάρει τελικά τη δεύτερη ή τρίτη θέση, κι έτσι εξασφαλίσει εισιτήριο αποτυχίας στην Ευρώπη.

Άλλο ο οπαδός ο οποίος περιμένει την ομαδάρα του να θριαμβεύσει. Να αποδείξει στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ του τη μεγάλη ιστορική της καταγωγή, και την ανωτερότητα της από τους αντιπάλους. Κι αν η ομαδάρα δεν τα καταφέρει, θα συνεχίσει να ‘ναι ομαδάρα, ενώ η αποτυχία να βγει Ευρώπη θα οφείλεται στον υπόγειο πόλεμο που της έκαναν.

Γνωστά πράγματα αυτά από τότε που βγήκαν οι λάσπες στους δρόμους. Ανακαλύφθηκε το πατήνι, το ποδήλατο, το μοτοσακό, το αυτοκίνητο, οι δρόμοι φτιάχνονται με άσφαλτο, αλλά στη μπάλα οι λάσπες έχουν μεγαλύτερη διαχρονικότητα.

Θρίαμβος του Ολυμπιακού, πάτησε πάλι την Αρσεναλάρα (φώτο, μετά την ήττα 1-0 από τον πρωταθλητή), αλλά χρήσιμο είναι να ξεχάσουν το διπλό στο Λονδίνο. Γιατί; Εδώ είναι Βαλκάνια. Εδώ είναι Ελλάδα. Που σημαίνει, τι; Σημαίνει ότι είναι Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟΝ και με τον Άρη σήμερα στις 5 και στα άλλα ντέρμπυ των μπαράζ ο Ολυμπιακός θα είναι μια κανονική ελληνική ομάδα. Όχι ο Ολυμπιακός της Ευρώπης.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ… ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ