ZAGOR FOR PRESIDENT, ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

 

Με στημένη 100% διαδικασία νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 πήρε, πιο σωστά του έδωσαν 66 ψήφους στους 68, τα δυο λευκά. Το δεύτερο ψηφοδέλτιο αποσύρθηκε πριν από τις εκλογές και ο επικεφαλής του τάχθηκε… υπέρ του Ζαγοράκη. Όλα αυτά μοιάζουν με θέατρο. Με συνωμοσία υποκρισίας πέρα για πέρα, με τη συμμετοχή της κυβέρνησης και των τεσσάρων ΠΑΕ, των ''Βig 4'' του ντόπιου ποδοσφαίρου που μια ζωή πάσχουν να το… ξεβρρωμίσουν και να το εκσυγχρονίσουν.

Είπαμε. Μια ακόμα καραμπινάτη υποκρισία, ξεκάθαρη συνωμοσία με… μπροστάρη τον Ζαγοράκη, ο οποίος έχει σίγουρη την αποτυχία του. Και θα είναι αποτυχία βροντώδης και παταγώδης. Είναι αδύνατον να πετύχει ο κάθε Ζαγοράκης. Δηλαδή, τι; Όλα τα κακά τη μοίρας του το ποδόσφαιρο θα τα αποτινάξει επειδή ανέλαβε κάποιος μέσα από τα σπλάχνα ενός ποδοσφαίρου. Πλάκα κάνουμε.

Χρειαζόντουσαν ένα βιτρινάτο μπροστά, κάποιον ποδοσφαιριστή οπωσδήποτε, για να πουλήσουν πάλι το παραμύθι της… αλλαγής, της εξυγίανσης και της κάθαρσης. Όλοι μαζί οι άμεσα υπεύθυνοι για την ανυποληψία του πρωταθλήματος σε μια… νέα εκστρατεία με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Αρχικά ο Γεραπετρίτης είχε επιλέξει για το ρόλο του μαϊμού ηγέτη στην ΕΠΟ τον Ντέμη Νικολαίδη. Να αποκαλύψουμε σε χοντρές γραμμές τι έγινε. Ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και αποτυχημένος πρόεδρος της συναντήθηκε με τον Θόδωρο Θεοδωρίδη, πανίσχυρο στέλεχος της UEFA και αφού πήρε το πράσινο φως επισκέφτηκε τον Βαρδινογιάννη για να εξασφαλίσει την Παιανία, για προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας. Στην πορεία το χαρτί Ντέμη συνάντησε αντιδράσεις από τους κοτσαμπάσηδες των ΠΑΕ και κάηκε.

Δεν είναι είδηση η… εκλογή Ζαγοράκη. Η είδηση είναι να πετύχει. Και τι σημαίνει επιτυχία της διοίκησης, για να ξέρουμε τι λέμε; Πρώτα να βγάζει λεφτά το πρωτάθλημα. Να στέκονται στα δικά τους πόδια οι ΠΑΕ, μικρές και μεγάλες. Ακόμα, οι ΠΑΕ να παρουσιάζουν προϊόν εμπορικής αξίας, όχι ποδόσφαιρο που δεν βλέπεται. Το πρωτάθλημα να καταστεί αξιοσέβαστο, όχι να το κατουράνε, να το δυσφημούν σε κάθε ευκαιρία οι… υποστηρικτές του Ζαγοράκη.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ