ΠΡΩΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

 

Η Ελλάδα δεν έχει τύχη για το μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Να ξέρουμε τι λέμε και μην τα ρίχνουμε όλα στα... όνειρα. Πρώτο φαβορί για πρόκριση η Ισπανία, και για τη δεύτερη θέση προηγείται στις πιθανότητες η Σουηδία. Θεωρητικά είναι όλα αυτά, βέβαια. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, μέχρι και να πάρει το μουντιάλ η Ελλάδα. Γιατί, δεν κατέκτησε το 2004 την πρωτιά στην Ευρώπη;

Και η Γεωργία που είναι απλά στις εκατό χώρες σύμφωνα με τη βαθμολογία της FIFA (86η θέση στον κόσμο) έχει δικαίωμα στο... όνειρο να προκριθεί κατ’ ευθείαν από τον όμιλο κι όχι η Ισπανία (6η στον κόσμο). Ή με μπαράζ ως δεύτερη κι όχι η Σουηδία ( 28η).

Απόψε Τετάρτη στις 9.45 στη Θεσσαλονίκη παίζουν Ελλάδα και Γεωργία. Το ότι η αντίπαλος της εθνικής μας δεν θεωρείται ούτε αουτσάϊντερ, δεν σημαίνει πως δεν θα παλαίψει για το αποτέλεσμα. Μαχητικοί είναι οι Γεωργιανοί, φιλότιμοι και επόμενο είναι να ψοφάνε να πάρουν πόντους από ανώτερες ομάδες.

Έχασε από την Σουηδία η Γεωργία, έχασε και από την Ισπανία (φώτο), αφού προηγήθηκε 1-0. Το 1-2 έγινε στο 92 φεύγα των καθυστερήσεων κι έτσι οι Ισπανοί απέφυγαν μια ακόμα γκέλα, όπως με την Ελλάδα (1-1).

Τι θα γίνει σήμερα. Από περίπατο, μια εύκολη νίκη της εθνικής, μέχρι αποτυχία της. Όλα μέσα είναι. Και να μην κερδίσει η εθνική, και να πάρει τη νίκη με τη ψυχή στα δόντια. Αν, όμως, οι παίκτες θέλουν να πάνε στο εξωτικό Κατάρ, τις Γεωργίες και τα Κόσοβα του ομίλου τα καταπίνουν με τα κουκούτσια εντός και εκτός έδρας.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ;