ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ...

 
Η αρχή έγινε με την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που μίλησε δημόσια για απόπειρα σεξουαλικής βίας σε βάρος της από μέλος της διοίκησης της ιστιοπλοίας. Η υπόθεση σχεδόν αγνοήθηκε και πήρε μεγάλη δημοσιότητα αργότερα, παραμονές των εκλογών στην ομοσπονδία. Το ίδιο περίπου συνέβη στο μπάσκετ. Βγήκε στον αέρα απόπειρα βιασμού γυναίκας υπαλλήλου της ομοσπονδίας που είχε καταγγελθεί δυο χρόνια πριν. Αυτό που σκέπτεται κανείς είναι ότι από κάποιους ''χρησιμοποιήθηκε'' μια ανήθική ενέργεια για να εισπραχθεί... εκλογικό συμφέρον. 
Δυστυχώς ή ευτυχώς πράξεις που δεν τιμούν τους άνδρες να επιδιώκουν σεξουαλική ικανοποίηση με το ζόρι- όπως αποδείχθηκε - δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα στην κάλπη, υπέρ ή κατά μιας παράταξης. Στο φινάλε, ο εγκληματίας είναι εγκληματίας, δηλαδή υπεράνω συλλογικού, παραταξιακού, κομματικού, ιδεολογικού ''φρονήματος''- αν υποθέσουμε ότι τέτοιο υφίσταται πράγματι.
Ο εγκληματίας, εν θερμώ ή εν ψυχρώ, εκπροσωπεί τον εαυτό του, όχι όπου ανήκει ή τον χρεώνουν. Σημειώνουμε το φαινόμενο, διότι για πρώτη φορά στο αλισβερίσι των εκλογών μπήκε η σεξουαλική βία στο βρώμικο έτσι κι αλλοιώς χώρο των αθλητικών ομοσπονδιών. Σε χώρο όπου ''βγαίνουν μαχαίρια'' και οι αντίπαλοι δεν διστάζουν να επωφεληθούν με θεμιτά κι αθέμιτα μέσα.
Αρκεί να διαβάσει κανείς τι αναφέρει η υπάλληλος της ομοσπονδίας μπάσκετ, για να αντιληφθεί τι σόι αρσενικά κυκλοφορούν στον αθλητισμό και γενικά στον κόσμο;
«Προς μεγάλη έκπληξή μου, είδα τον (αναφέρει το όνομα του), ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριο του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα. Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσεις ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές του τις ενέργειες και προς στιγμή πάγωσα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και τους μηρούς προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέληση μου».
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΚΑΝΑ