ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 

Τι συμβαίνει με τον οπαδό; Το ξέρει, το καταλαβαίνει, αλλά με τη συμπεριφορά του δείχνει να μην το συνειδητοποιεί. Ότι υπάρχει και το αύριο. Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου επειδή έχασε ένα κρίσιμο ματς η ομαδάρα του. Θα ξαναπαίξουν οι δυο ομάδες. Και δεν θα σταματήσουν να συναντιώνται και μετά το θάνατο του οπαδού..

Σήμερα κερδίζεις, κύριε οπαδέ, αύριο χάνεις. Τι μας λέει η Ιστορία; Αδύνατον μια ομάδα να κερδίζει συνεχώς ή να χάνει πάντα από μια συγκεκριμένη αντίπαλο. Δεν υπάρχει αυτό στην Ιστορία. Δεν το γουστάρει η Ιστορία.

Ξαναρχίζουν σήμερα τα play-off. Μια διαδικασία που είχε γίνει και πέρυσι, θα γίνει και του χρόνου. Και τι… περίεργο! Κάθε χρόνο η κάθε ομάδα, αν όχι όλες, σίγουρα το 85% απ’ αυτές εμφανίζονται με αγωνιστικό πρόσωπο διαφορετικό σε σύγκριση με το προηγούμενο πρωτάθλημα. Και κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, όλες οι ομάδες έχουν διαφορετική βαθμολογική συγκομιδή μεταξύ τους.

ΑΕΚ- Ολυμπιακός απόψε στις επτάμισυ. Η μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ. Ο μεν Ολυμπιακός παίζει μόνος του, δηλαδή το έχει πάρει και συνεχίζει διαδικαστικά. Η δε ΑΕΚ είναι στη φάση του διεκδικώ, όχι το πρωτάθλημα, αλλά ένα εισιτήριο στην Ευρώπη. Υπάρχει, λοιπόν, μια διαφορά ανάμεσα τους. Να, γιατί παίρνει επάνω της η ΑΕΚ αν κερδίσει. Τίποτα δεν έχει να χάσει ο Ολυμπιακός αν ηττηθεί. Κανένας δεν θα τον αμφισβητήσει.

Η ΑΕΚ, όμως, είναι σε θέση να κτυπήσει το παιχνίδι με τον ανώτερο της Ολυμπιακό;
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ....