Η ΑΕΚ ΤΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΝ…

 

Τελικά, η ΑΕΚ πλήρωσε την... δηλωμένη αδυναμία της και αποκλείστηκε από τον τελικό κυπέλλου. Την αδυναμία της που δεν την κρύβει σ’ όλα τα παιχνίδια. Να μην είναι σε θέση να αξιοποιεί την παρουσία της στο γήπεδο, ακόμα και σε παιχνίδια που είναι στα μέτρα της. Με μια άλλη κουβέντα η ΑΕΚ είναι η ομάδα η οποία παίρνει πάντα λιγότερα απ’ αυτά που της ανήκουν ή της παραχωρεί ο αντίπαλος.

Το πρόβλημα της ΑΕΚ φάνηκε και χθες στην Τούμπα στον κρίσιμο ημιτελικό. Δεν κέρδισε, παρ’ ό,τι προηγήθηκε διότι δεν σκόραρε και στο διάστημα που απειλούσε τους γηπεδούχους. Τι να την κάνει η ΑΕΚ την κατοχή της μπάλας, την υπεροχή, τη νευρικότητα του αντιπάλου, όταν απλά κάνει ακίνδυνες βόλτες στην περιοχή του αντιπάλου.

Ένα είδος στρηπ-τηζ έκανε με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ.  Έδειξε ξεκάθαρα την αδυναμία της εν όψει της νέας σαιζόν. Να μάθουν όλοι ποιους ποδοσφαιριστές χρειάζεται. Είναι σαν τον ασθενή, ο οποίος μετά τη σίγουρη διάγνωση, θα λάβει συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. 

Χωρίς πρωτάθλημα και κύπελλο η ΑΕΚ είχε μια ''μεταβατική'' σαιζόν. Δεν σώνεται η κατάσταση αν στο τέλος των play-off κερδίσει εισιτήριο ευρωπαϊκό. Σιγά τα μούσμουλα. Στόχος της δεν είναι η Ευρώπη, αλλά οι κούπες στην Ελλάδα. Και για να τις κατακτήσει χρειάζεται να κερδίζει και τα δικά της παιχνίδια. Αυτά που από μακριά φαίνονται πως θα τελειώσουν με δικό της τρίποντο.  

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ