Ο ΠΑΟΚ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΡΗ

 

Αυτή τη φορά ο Άρης έφυγε χαμένος από την Τούμπα. Και με καμιά τύχη να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Ναι, θα ήταν μεγάλη επιτυχία, έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να τελειώσει τη σαιζόν πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Ηττήθηκε χθες 2-0 από τον ΠΑΟΚ ο Άρης και απειλείται βαθμολογικά να χάσει κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία. Επί της ουσίας ο Άρης - στην καλύτερη φάση του - δεν καταφέρνει να ξεπεράσει τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ. Ο οποίος ΠΑΟΚ, έφτασε να μη θεωρεί παρηγοριά τη δεύτερη θέση. Όταν, μάλιστα, δεν συνδυαστεί και με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μετά από πόσα χρόνια ο Άρης θα ξαναβρεθεί σε αγωνιστική κατάσταση, σε τέτοια ανάταση, ώστε να ανταγωνίζεται αντιπάλους κορυφής και να διεκδικεί τουλάχιστον τη… σκιά του πρωταθλητή; Αλήθεια, την προσεχή σαιζόν ο Άρης θα βρει το ίδιο ανοικτά τα διόδια στο πρωτάθλημα; Οι αντίπαλοι του, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, θα είναι το ίδιο προβληματικοί;

Υπ’ όψιν ότι ο Άρης τούτη τη σαιζόν, όπου πράγματι βρέθηκε στα καλύτερα του, έχασε στο Βικελίδης τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από τον Παναθηναϊκό. Που σημαίνει ότι μια ομάδα κορυφής για να πείθει, πέραν του όποιου παραδοσιακού βάρους της φανέλας της, έχει ανάγκη από αγωνιστική αξιοπιστία. Από αγωνιστική σταθερότητα. Διαφορετικά δεν έχει τύχη.

Κακά τα ψέματα. Απέτυχε την υπέρβαση ο Άρης με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό πιο κάτω από τα στάνταρ τους. Στη φώτο, το αφεντικό της ΠΑΕ Άρης.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ