ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΤΑ 'ΧΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ, ΔΕΝ... ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

 

Το περασμένο Σάββατο ο Βόλος, η ομάδα του δημάρχου της πόλεως, νίκησε 3-1 στα play-out την Λάρισα και την… έστειλε στη Β’ εθνική. Αποτέλεσμα θανατηφόρο. Τετέλεσται μετά από πέντε χρόνια στη μεγάλη κατηγορία για την ομάδα του Αλέξη Κούγια. ''Δεν έριξα εγώ την Λάρισα… '' είπε απολογητικά(;) ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Τι εννοεί ο παίκτης; Θα μπορούσε, δηλαδή, να υποβιβάσει αυτός την ΠΑΕ συμφερόντων του… ''μισητού'' αντιπάλου Αλέξη Κούγια; Με παρεμβατικές κινήσεις στο παρασκήνιο, επειδή έχει προσωπικά και δημόσιες κόντρες με τον πασίγνωστο δικηγόρο; Σε καμιά περίπτωση.

Και μόνη, όμως, αυτή η ατάκα ''Δεν έριξα εγώ την Λάρισα… '' πονηρεύει ακόμα και τον πιο καλόπιστο. Δεν πρέπει ούτε καν να τίθεται τέτοιο ερώτημα. Αν συνήργησε στην κατρακύλα της Λάρισας ο Μπέος, παράγων πολύπειρος και κάτοχος ενός από τους… τόμους στην εγκυκλοπαίδεια της ποδοσφαιρικής πονηριάς, δηλαδή ικανός να αντιμετωπίσει οτιδήποτε σε βάρος του.

Ξεκαθάρισε ο Μπέος ότι δεν κάνει κακό σε ομάδες, δεν φτάνει σε τέτοιο επίπεδο ανηθικότητας, πέραν της δεδομένης αντιπαλότητας που συνεχίζει να έχει με τον Κούγια.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΑΡΗ