ΛΕΣΒΙΟΤΟΠΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Τρακάρω σε αμερικάνικο κανάλι την κυρία Megan Rapinoe να δίνει συνέντευξη. Η προσωπικότητα η αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Σοβαρή, αυστηρή, μετρημένη στις κουβέντες της, πάντα με ουσία και περιεχόμενο. Λεσβία, βέβαια, η 36χρονη Ραπίνο, σε σχέση από το 2017 με την 40χρονη κούκλα Suzanne (Σου) Bird, επαγγελματίας κι αυτή, στο μπάσκετ.

Η Ραπίνο είναι αυτή που μετά την κατάκτηση του μουντιάλ αρνήθηκε να πάει στο Λευκό Οίκο, διότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα των ΗΠΑ. Και του τα έχωσε χοντρά του βαψομαλλιά, στο πολύ αριστοκρατικό, για να τον πονέσει. Έτσι είναι. Με βρισιές πεζοδρομιακές τύπου Πολάκη δεν μειώνεται ο άλλος.

Η μεγάλη, η πιο μεγάλη προσωπικότητα του αμερικάνικου γυναικείου ποδοσφαίρου, επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια, είναι η 41χρονη Abigail (Άμπυ) Wamrach, η οποία παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Γάμος από το 2012 έως το 2016 με την 37χρονη Sarah Hoffman, επαγγελματία ποδοσφαιρίστρια. Χωρίζει την Σάρα η Ουάμπαχ και μετά από ένα χρόνο, το 2017 παντρεύεται (φώτο) την συγγραφέα και ακτιβίστρια Glennon Doyle, η οποία σε πρώτο γάμο είχε παντρευτεί άνδρα και έκανε μαζί του δυο παιδιά.

Το 1992 ξεκίνησε στην Ελλάδα το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών. Θυμάμαι τι μου είχε πει προπονητής σε ομάδα γυναικών και δεν το πήρα σοβαρά. Ότι σ’ όλες τις ομάδες παίζουν ομοφυλόφιλες μπασκετμπωλίστριες.

Η 37χρονη Alexandra (AliKrieger είναι ποδοσφαιρίστρια, διεθνής βέβαια, παντρεύτηκε το 2019 με την 35χρονη τερματοφύλακα Ashlyn Harris. Μη συνεχίσουμε τη μεγάλη η λίστα των gay κοριτσιών που στις ΗΠΑ ασχολούνται με τα σκληρά σπορ, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αυτά με τις σωματικές επαφές, τις κόντρες, τα σπρωξίματα με χέρια και κορμί.  

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ- ΚΟΥΓΚΑ ΚΟΥΓΚΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ