ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΡΓΗΣ

 

Πήγαν κάποιοι στη Λεωφόρο και έβριζαν τους παίκτες και τον Αλαφούζο για την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό. Τι εννοούν οι οργισμένοι οπαδοί; Πως δεν τους έκατσε καλά το πράμα. Τους ήρθε ξαφνικό το... αναμενόμενο. Η διαφορά σήμερα ανάμεσα στις δυο ομάδες καταγράφεται και από το εκτός 4-1 και από την απόδοση των δυο αντιπάλων. Άρα, για να είναι συνεπείς και αξιόπιστοι οι διαμαρτυρόμενοι όφειλαν να αντιδράσουν πεζοδρομιακά κάποιους μήνες ενωρίτερα, τουλάχιστον.

Το γνωστό σκηνικό. Ήττα-σοκ και μπινελήκια στους παίκτες. Και στον μεγαλομέτοχο. Δεν βγαίνει τίποτα μ’ αυτά τα κόλπα. Όχι δέκα και είκοσι να κράζουν, χίλιοι και δυο χιλιάδες να μαζευόντουσαν στο γήπεδο μετά το 1-4 τίποτα δεν αλλάζει στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που τα βάζουν με τον Αλαφούζο.

Τι μπορεί να κάνει ο Αλαφούζος; Τίποτα δεν μπορεί να κάνει. Αφήνουμε το γεγονός ότι ο άνθρωπος βιώνει το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του, η οποία βρίσκεται στο.εξωτερικό. Να το δούμε πρακτικά το θέμα. Τι να κάνει ο Αλαφούζος, ο όποιος άλλος στη θέση του, σε μια ανώνυμη εταιρεία η οποία υστερεί σήμερα σε σύγκριση με τον ανταγωνιστή, την ΠΑΕ Ολυμπιακός;  

Ή ο Ολυμπιακός ξέφυγε μπροστά ή ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω. Ένα από τα δυο, διαλέγεις και παίρνεις. Επί της ουσίας η διαφορά των δυο ΠΑΕ είναι τόση που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καλυφθεί με μαγικά, με ταχυδακτυλουργικά. Και σίγουρα όχι από τη μια στιγμή στην άλλη. Σ’ ένα χρόνο. Αυτά δεν γίνονται σήμερα στο ποδόσφαιρο. Εκτός κι αν μιλάμε με τη γλώσσα της εξέδρας. Εκτός κι αν θαρρεί κανείς πως ο Ολυμπιακός ξέφυγε στην… τύχη. Και από… σύμπτωση παίρνει περίπατο τα πρωταθλήματα.

 Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ… ΧΑΟΣ