Ο ΑΡΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

 

Πανηγυρίζει η Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ που πήρε πάλι το κύπελλο. Για να έχουμε καλό ερώτημα, ο Άρης δεν είναι της Θεσσαλονίκης; Γιατί αν είναι της λεγόμενης συμπρωτεύουσας κι αυτός, τότε πανηγυρίζει η μισή πόλη. Όχι τα αρειανά, όχι και οι οπαδοί άλλων τοπικών ομάδων.

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο Άρης. Με ποια λογική, λοιπόν, να χαρεί; Επειδή ο ΠΑΟΚ στα play-off καβάλησε τον Άρη; Επειδή η ομάδα έχει μικρό μπαμπά, όχι σαν τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με τους μεγάλους μπαμπάδες.

Αλήθεια, γιατί ο Άρης έχασε έδαφος, θα έχανε και την τρίτη θέση αν δεν έπαιρνε εκτός το ''Χ'' από την ΑΕΚ στο τελευταίο ματς. Την περασμένη σαιζόν τερμάτισε έκτος ο Άρης παρέα με τον ΟΦΗ, και υπήρχαν οι δικαιολογίες του περιορισμένου ρόστερ, της κούρασης κλπ. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα τι διάολο έφταιξε.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει την προσεχή σαιζόν. Η προίκα του ενός πρωταθλήματος και των τεσσάρων κυπέλλων στην πενταετία τον βάζει στο κάδρο της κορυφής της βαθμολογίας. Ο Άρης θα δείξει πάλι την πλάτη του σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό; Αναζητείται σταθερότητα.

Περίεργο αλλά έπαιξε πανηγυρισμός και στον Άρη από τους οπαδούς του. Για ποιο λόγο; Επειδή η ομάδα προκρίθηκε στην… Ευρώπη. Ποια… Ευρώπη; Θα χρειαστεί να περάσει τρεις αντιπάλους για να προκριθεί στο νεοσύστατο κόνφερενς, κάτι σαν το ιντερτότο που πριν χρόνια είχαν φτιάξει στην UEFA τα καλοκαίρια για τους τζογαδόρους των στοιχηματικών εταιρειών.

Διαβαστε ακομα:

ΓΚΕΛΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ