ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ, ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ

 

''Είμαι υπερήφανος που θα παίξω στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και θα είμαι συμπαίκτης του Μέσι''. Αυτό σαλιάρισε ο Αγουέρο όταν πλέον γνωστοποιήθηκε οριστικά ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Μπαρτσελώνα. Αν πάρει κανείς σοβαρά αυτό που είπε ο Αργεντινός παικταράς, εύκολα το χαρακτηρίζεις ακραία προκλητικό.

Για δέκα ολόκληρα χρόνια και μόλις μέχρι χθες, ο 33χρονος φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτυ. Έπαιξε, μάλιστα, και στο τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν, στον χαμένο τελικό του champions league, με την Τσέλσυ. Επόμενο ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο να ταυτιστεί με το αγγλικό κλαμπ (φώτο).

Υπ’ όψιν ότι σήμερα η Σίτυ είναι στα επάνω της, έχει σταθεροποιηθεί στην κορυφή της Αγγλίας και υπερέχει στην Ευρώπη σε σύγκριση με την Μπάρτσα, που βρίσκεται σε σκοτεινό φεγγάρι. Κι όμως ο Αγουέρο ξέχασε κιόλας τον προηγούμενο εργοδότη του και άρχισε την κονσομασιόν με τη φανατίλα της Μπαρτσελώνα.

Παίκτης παλαιάς κοπής ο Αγουέρο. Κλασικός αλητάμπουρας παραπέμπει κατ΄ ευθείαν σε μπαλαδόφατσα της αλάνας. Υψηλής αξίας ποδοσφαιριστής, έγραψε προσωπική ιστορία στην Μάντσεστερ Σίτυ και ήταν κάτι αληθινά ξεχωριστό στο αγγλικό πρωτάθλημα..

Άσχετο(;): Είκοσι χρονών ο Αγουέρο παντρεύτηκε την μικρότερη κόρη του Μαραντόνα, την Τζιανίνα την οποία κεράτωνε δημοσίως και επισήμως. Αυτός δεν ήταν ο λόγος που τον συχαινόταν ο μακαρίτης πεθερός του. Ο Μαραντόνα, άλλωστε, κάποια στιγμή στράφηκε εναντίον της πρώην συζύγου και της κόρης τους Τζιανίνα, τις οποίες κατηγόρησε φόρα παρτίδα πως του έφαγαν λεφτά. Ο Αγουέρο σούταρε την Τζιανίνα το 2012 και ποτέ δεν σταμάτησε να κάνει σχέσεις με εντυπωσιακές γκόμενες, μοντέλες, παρουσιάστριες, τραγουδίστριες. Τη μια μετά την άλλη. Αγγλίδες , πατριώτισσες και ό,τι του κάτσει.

Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ