ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ''ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ''

 

''Για μένα είναι σα να μην έφυγα''. Αυτό το λογοπαίχνιο έκανε ο Λουτσέσκου στην πρώτη δημόσια επανεμφάνιση του στον ΠΑΟΚ. Λογοπαίχνιο, βέβαια. Υπάρχει κι αυτό, το παιχνίδι με τις λέξεις. Ένας άλλος σαν απάντηση στον Ρουμάνο, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, κάνει το δικό του λογοπαίχνιο. Δηλαδή;

''Για μένα ο Λουτσέσκου είναι σα να μην επέστρεψε''. Ναι μεν επανήλθε ο επαγγελματίας στο ίδιο κλαμπ, αλλά είναι σα να είναι παρελθόν.

Δεν γίνεται σοβαρή κουβέντα αν πάρει κανείς στα σοβαρά μια πρόταση, ένα παιχνίδι με λέξεις. Ο Λουτσέσκου εγκατέλειψε τον ΠΑΟΚ πριν δυο χρόνια και ο Σαββίδης τον ξαναδέχτηκε. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα πει κάποιος ότι ο Σαββίδης είναι σα να μην υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Ή ότι η ομάδα είναι σα να πήρε το πρωτάθλημα, ενώ το κέρδισε ο Ολυμπιακός.

''Για μένα σα να πήρε το πρωτάθλημα ο Άρης''. Γιατί να μην το πει αυτό κάποιος και δεν κάνει… λογοπαίχνιο. Έτσι το νοιώθει. Γραφικό, ε; Ο Άρης να παίρνει την τρίτη θέση στη βαθμολογία κι αυτός να δουλεύει τον εαυτό του και τους άλλους, ότι τερμάτισα πρώτος. Έτσι και ο Λουτσέσκου. Έφυγε, αλλά λέει σα να μην έφυγε. Μα, έφυγε και πήγε σε ομάδα του Ντουμπάι. Λάθος! Ποτέ δεν πήγε σε κανένα Ντουμπάι. Ποτέ κανένας Λουτσέσκου δεν είπε ''Μπάι, μπάι, φεύγω στο Ντουμπάι''.

Διαβαστε ακομα:

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ, ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ