ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΞΟΡΚΙΣΕ ΤΗ ΡΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

 
Ο ανόητος πανηγυρίζει γιατί η ομαδούλα του προκρίθηκε στο μουντιάλ ή το ευρωπαϊκό. Ανόητος, βέβαια, διότι ούτε καν περνάει από το μυαλό του αυτά που περιμένει η ομαδούλα του. Τα είδαμε τα καθέκαστα της Ουγγαρίας στο ματσάκι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία. Τα λέμε για την φουκαριάρα Ουγγαρία για να τα ακούνε κάποια ελληνόπουλα, που δεν θέλουν να δούνε την πραγματικότητα. Ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι στα πολύ κάτω του κι αν η εθνική΄προκρινόνταν στο ευρώ με πολύ τύχη θα γλύτωνε το ρεζιλήκι.
Ουγγαρία - Πορτογαλία στη Βουδαπέστη. Οι ''γηπεδούχοι'' ομάδα γάμα εθνικής, για λύπηση. Να μη μπορούν να αλλάξουν το τόπι. Να χάνουν και τις... χαμένες μπαλιές των αντιπάλων. Λάθη πάνω στα λάθη τους. Τι να τους κάνει το φιλότιμο και το φίσκα γήπεδο που ζητούσε αποτέλεσμα. Χάος χώριζε την Ουγγαρία από την Πορτογαλία.
Τρία μόνο έφαγε από την κακή Πορτογαλία η Ουγγαρία, που έπαιξε επιπόλαια και νωθρά. Πόσα θα μετρήσει από Γαλλία και Γερμανία, που είναι στον ίδιον όμιλο; 
Τελικά, η καντεμιά της Πορτογαλίας που δεν ικανοποίησε, που της άξιζε να πάρει το μάθημα της, δηλαδή να μην κερδίσει την πολύ κατώτερη της Οθγγαρία, πήρε τέλος στο 84. Άνοιξε το σκορ με στραβοκλωτσιά. Το σουτ βρήκε πόδι αντιπάλου, άλλαξε πορεία κι έγινε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα η Πορτογαλία κέρδισε πέναλτυ και το 2-0 έκανε ο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις και το 3-1, αφού ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα.
Ο αντιπαθητικός Ρονάλντο, που δίχως μέτρο παραδείχνει την βεντετίστικη αλαζονεία του, είναι ο ποδοσφαιριστής με 22 συμμετοχές, τις περισσότερες  από κάθε άλλον στην Ιστορία του ευρώ. Και με την παρουσία του σε πέντε(!) ευρώ ο Ρονάλντο έγινε ήδη  μετά τα δυο τέρματα του στην Ουγγαρία, αυτός με τα περισσότερα γκολ, συνολικά ένδεκα. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΚΑΙ... ΦΤΥΝΕΙ