ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

 
Ο καλός μας υφυπουργός αθλητισμού σκέφτηκε, λέει, να βοηθήσει τον Πανιώνιο, να γλυτώσει τουλάχιστον το 50% των χρεών του. Γιατί, όχι. Οι υπουργοί στην Ελλαδα αυτό κανουν. Φτιάχνουν φωτογραφικές διατάξεις για λογαριασμό των αδύνατων. Για όλους, δηλαδή! Αφού στη χώρα μας όλοι είναι φτωχοί και αδικημένοι και κυνηγημένοι. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης κ.α. Όσοι στο περελθόν ωφελήθηκαν από υπουργικές ''παρεμβάσεις''.
Στο φινάλε γιατί άλλοι να γλύτωσαν χρέη προς το δημόσιο και σε ιδιώτες, κι όχι ο Πανιώνιος; Σκάνδαλο οι προηγούμενοι υπουργοί, σκάνδαλο και ο Αυγενάκης. Και αύριο δεν θα χρειαστει ''δικαιολογία'' ο επόμενος υφυπουργός να εξυπηρετήσει μια άλλη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Θα μας πει ότι δεν δίκαιο να χαριστεί το κράτος στον Πανιώνιο και να μην ενδιαφερθούμε για ένα άλλο... σωματείο ιστορικό.
Και η ιστορία συνεχίζεται. Ιδιωτικές εμπορικές εταιρείες αθλητού θεάματος, περί αυτού πρόκειται ΠΑΕ, ΚΑΕ και σία, με το πρόσχημα του... αθλητικού σωματείου, λειτουργούν τυχοδιωκτικά σαν προσωπικές επιχειρήσεις με τη βεβαιότητα ότι το κράτος θα κλείνει τα μάτια σε κάθε πανομία, αλλά και αύριο θα τους... καλύψει.
Δεν πέρασε το σκάνδαλο Αυγενάκη όπως το είχε... προγραμματίσει και τελικά με... προϋποθέσεις   
Διαβαστε ακομα:

ΓΕΝΙΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΧΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ...