ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΜΑΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ

 
Καβατζαρισμένα τα 35 χρόνια η κυρία, βρίσκεται ατα μισά του 36, είναι και μαμά σε κοριτσάκι δυο ετών. Και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προολυμπισκούς αγώνες των ΗΠΑ που έγιναν στο Όρεγκον. Η Άλυσον Φέλιξ με συλλογή ολόκληρη από χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ολυμπιακούς αγώνες, θέλει ένα ακόμα στο Τόκυο. Με τη συμμετοχή της για πέμπτη φορά σε ολυμπιακούς αγώνες.
Η κορμάρα. Κιλά 51. Της ζητάνε συμβουλές, γυναίκες μέσα από περιοδικά, τι να κάνουν για να αποκτήσουν κι αυτές σώμα ελκυστικό και αρμονικό και αθλητικό. Για την Allyson Felix ολα ξεκινούν από τα πόδια της. Δρομέας ταχύτητας είναι το κορίτσι, το βάρος της γύμνασης της πέφτει στα πόδια. Και για να υποβοηθηθούν τα ποδαράκια γυμνάζονται τα χεράκια των οποίων η κίνηση ''σπρώχνει'' τα κάτω άκρα.
Να ξεκαθάρισουμε μια λεπτομέρεια. Η αραπινούλα Άλισον, όπως κάθε άλλη που παραδίνεται στον άγριο πρωταθλητισμό, το τελευταίο που σκέπτεται είναι να φτιάξει τη σιλουέτα της. Τις γραμμές της. Το αν ''κερδίσει'' ένα κορμί σεξουαλικής προτίμησης ή αποστροφής, είναι συνέπεια της προετοιμασίας της. Όχι αυτοσκοπός. Το πρόγραμμα της καθημερινής της προπόνησης είναι σκληρό και απάνθρωπο προκειμένου να βελτιώσει τα αγωνιστικά της στάνταρ, τις επιδόσεις της. 
Η γυναίκα που ενδιαφέρεται να γίνει ή να φαίνεται περισσότερο σεξουαλική, να προσθέσει κι άλλο θηλυκότητα, μην παραμυθιάζεται από τις... καλλιτεχνικές φωτογραφίες των σταρ του γυναικείου στίβου.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑ 150 Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ