ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑ 150 Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

 
Μεταγραφή έκανε ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα. Και ποιόν πήρε; Τον κανέναν. Πήρε αυτόν που η μεταγραφή του θα περνούσε στα ψιλά, στα πολύ ψιλά γράμματα αν τον τον έπαιρνε π.χ. ο Ατρόμητος ή ο Παναιτωλικός και η Λαμία. Έτσι είναι. Τον κανέναν να πάρει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναίκός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ, θα γίνει είδηση πρωτοσέλιδη.
Με τον Κώτσιρα από τον Αστέρα έκανε συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή του. Και γιατί είναι... κανένας ο εν λόγω Γιάννης Κώτσιρας; Επειδή το κόστος του είναι 150.000 ευρώ το χρόνο. Αν το συμβόλαιο του πρόβλεπε 550 χιλιάρικα ή 1,5 εκ. τότε δεν θα ήταν κανένας. 
Δεν αποκλείεται ο Κώτσιρας να αναδειχθεί το Νο 1 στον Παναθηναίκό. Και στην ομάδα να εξαφανιστεί το πιο ακριβό συμβόλαιο. Συμβαίνουν αυτά. Έχουν συμβεί. Λέμε το άλλο. Δεν γίνεται ανατροπή στον Παναθηναϊκό με μεταγραφές των 150.000. Τόσα διαθέτει το μαγαζί. Καμιά αντίρρηση. 
Μην ανοίγει, όμως, το στόμα ο νέος προπονητής να πει άσπρο το μαύρο. Ότι στόχος είναι αυτός που ορίζεται από την Ιστορία του Παναθηναίκού. Μην κοροϊδευόμαστε. Παναθηναϊκός σημαίνει πρωταθλητισμός. Ε, κάνουμε φτηνή πλάκα όταν λέμε ότι η ομάδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με την... ενίσχυση της ποδοσφαιριστών της αγοραίας αξίας των 150.000. Όταν μ' αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ του πρωταθλητή Ολυμπιακού.
Στη φώτο, ο 28χρονος αμυντικός Γιάννης Κώτσιρας το 2016 όταν φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ