ΤΟΝ ΦΙΡΜΑΤΟ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΟΠΟΥΛΟ

 
Τέσσερα παιχνίδια στο πρόγραμμα απόψε στο ευρωπαϊκό. Ποιο να διαλέξεις; Τα δυο στις επτά η ώρα και τα άλλα στις δέκα. Πρώτα Σκόπια- Ολλανδία στο Άμστερνταμ και στο Βουκουρέστι Ουκρανία- Αυστρία. Και μετά στο Λένινγκραντ Φινλαδία- Βέλγιο και Ρωσία - Δανία στη Κοπεγχάγη. Λοιπόν;
 
Θα προτιμήσεις το ματς που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ναι, στο ποδόσφαιρο πριν στηθεί η μπάλα στη σέντρα ο θεατής γνωρίζει ποιο ματς τον τραβάει περισσότερο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και άσε τη ψευτοδιανόηση να κατηγορεί το star system. 
Η πιο φιρμάτη ομάδα κόβει περισσότερα εισιτήρια από την άσημη. Αν θα δει π.χ. το Ολλανδία- Σκόπια, ο μαγνήτης είναι η Ολλανδία, όχι τα Σκόπια. Παίζει στην επιλογή και η συμμετοχή γκλαμουράτου ποδοσφαιριστή. Βέβαια. Αυτόν θέλει να δει κάποιος, όχι τον άγνωστο τρεχαγυρεύοπουλο.
Ερεθίζει τον θεατή κι αν έχει βαθμολογική σκοπιμότητα το ματς. Αν παίζεται ή όχι προκριση. Βασικό αυτό. Τι πρόκειται να γίνει αν το παιχνίδι τελειώσει ''Χ'' ή με βολική ήττα της μιας ομάδας. Για παράδειγμα. Το Βέλγιο με 6 πόντους έχει προκριθεί, αλλά και στα δυο ματς του ομίλου κρίνεται το αύριο στη διοργάνωση των άλλων τριών ομάδων, Φινλαδίας, Δανίας, Ρωσίας. Στη φώτο από το 3 -0 στο Βέλγιο- Ρωσία, που έγινε σε ρωσικό έδαφος. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΜΑΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ