ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!

 
Φοβερά και τρομερά αυτά που είπε ο Λουκόπουλος. Μετά από χρόνια και σε μέσο επαρχιακό. Αρκεί που οι κουβέντες του, ιστορικά χρήσιμες, μπουμπουνίστηκαν από τα κεντρικά ΜΜΕ και τα συζητάει όλη η Ελλάδα. Στέκομαι σ' ένα από τα αρκετά και εξόχως ενδιαφέροντα του επί 20ετία και μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής. Ότι με την εμπλοκή στο ποδόσφαιρο καταστράφηκε οικονομικά.
Σωστό είναι αυτό. Ο άνθρωπος δεν υπερβάλλει. Δεν είναι, άλλωστε, ο πρώτος που τα έσπρωξε στις δωροδοκίες και βγήκε χαμένος. Μαστούρα σκέτη είναι η μπάλα, παίρνει τον άγνωστο μικροεπιχειρηματία, που δεν τον ξέρει κανένας, μα κανένας πέρα από τα σύνορα του καφενείου και της πλατείας της γειτονιάς του και άμα λάχει να 'ούμε τον κάνει πρωτοσέλιδο. Στο ίδιο μέγεθος του συνλαδελφου μεγαλομέτοχου Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη, Μελισαννίδη και Μυτιληναίου, Βγενόπουλου και Αλαφούζου. Τα μεγάλα, τα βαρειά χαρτιά του ντόπιου οικονομικού γίγνεσθαι.
Να το ξεκαθαρίσουμε. Είπε ο Άρης Λουκόπουλος, άτομο χαμηλών τόνων, σε καμιά περίπτωση τραμπούκος, σαν κάτι άλλοι οικονομικά και κοινωνικά ανύπαρκτοι, που κονόμησαν από τη μπάλα, ότι δωροδόκησα. Αγόρασ παιχνίδια. Γιατί, όμως;
Δεν παραδέχθηκε ο Λουκόπουλος κάτι που δεν το ξέραμε. Όλοι,άλλωστε, όλοι σχεδόν που είχαν ομάδα για ένα ή δέκα και είκοσι χρόνια το ίδιο έχουν διαπράξει. Γιατί, όμως; Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής της μεγάλης κατηγορίας λέει πως πλήρωνε λεφτά στο έτσι για το συμφέρον της ομάδας. Παραμύθια.
Έτρεχα στον Θωμά Μητρόπουλο (φώτο, οι δυο τους) και με δάκρυα τον παρακαλούσα να μην με υποβιβάσει, διότι η Παράγκα έκανε ό.τι ήθελε, ανέβαζε και κατέβαζε ομάδες. Αν υποβιβαζόταν η ομάδα, τότε ο πρόεδρος της ήταν αποτυχημένος. Τι να τον κάνει η κάθε Παναχαϊκή τον κάθε Λουκόπουλο αν δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Να αγοράσει και παιχνίδια.
Ουδείς, κι όταν λέμε ουδείς εννοούμε ΟΥΔΕΙΣ δωροδόκησε για το... καλό της ομάδας του. Άσχετο αν οφελούνταν η ομάδα. Για πάρτη του ο πρόεδρος, για το προσωπικό του συμφέρον, ΜΟΝΟ γι' αυτό ο μεγαλομέτοχος έφτανε να κάνει τις βρωμοδουλειές. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΜΑΖΕΥΕ...