Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

 
Ξεκινάς από τις αποδόσεις των μπουκ. Για να πατάς στο έδαφος. Το τι δίνουν σε νίκη ή ήττα της Αγγλίας οι στοιχηματικές εταιρείες έχει μια λογική. Έναν ποδοσφαιρικό ρεαλισμό. Τέλος πάντων, πως έχουν τα πράγματα πριν το κοράκι σφυρίξει το ''εναρκτήριο λάκτισμα'', όπως λέγανε πριν 60-70 χρόνια από το ελληνικό κρατικό ραδιόφωνο. Χοντρικά λιγώτερο από δυο ευρώ δίνει η νίκη της Δανίας, σχεδόν το διπλάσιο πληρώνει το ''Χ'' στα 90 λεπτά και το ''2'' κάτι λιγώτερο επί τρία σε σύγκριση του ', δηλαδή η νίκη της Αγγλίας.
Πάμε στη φώτο. Είναι το μοναδικό γκολ, με κτύπημα πέναλτυ στο 35 του ηγέτη της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν στην εκτός έδρας νίκη της Δανίας στο Ουέμπλεύ  σε βάριος της Αγγλίας. Το ματς δεν ήταν φιλικό, ήταν για το nations league, μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. Η Χριστάρα ο Έρικσεν δεν θα ξαναπαίξει μπάλα μετά απ' αυτό που συνέβη στο πρώτο παιχνίδι με την Φινλανδία. Ο 29χρονος Κρίστιαν σωριάστηκε στο έδαφος και του τοποθέτησαν μηχάνημα στην καρδιά.
Το 2020 η Δανία παραχώρησε 0-0 στην έδρα της με την Αγγλία και την κέρδισε στο Λονδίνο. Στο ίδιοο γήπεδο που γίνεται το αποψινό στις δέκα. 
Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και στις δυο πλευρές. Οι Δανοί είναι ικανοί για όλα. Δύσκολα, πολύ δύσκολα να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη αν οι Άγγλοι μαλακιστούν. Δεν το συζητάμε ότι φαβορί είναι τα εγγλεζάκια. Ο αέρας της νίκης είναι δικός τους. Κατάδικος τους. Δεν έχει δει ακόμα στο ευρωπαϊκό τη μπάλα στα δύχτια ο τερματοφύλακας τους. Αν σκοράρουν οι Δανοί θα είναι το πρώτο γκολ που η Αγγλία δέχεται στο τουρνουά.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΝΕΛΣΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ... ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ