ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

 
Όταν ξεκινήσει η προσεχής σαιζόν ο Γάλλος Ολιβιέ Ζιρού θα αρχίσει να περπατάει στο 36ο έτος της ηλικίας του. Έκανε μεταγραφή στην Μίλαν από την Τσέλσυ. Τι να τον κάνει σε προχωρημένη ηλικία η αγγλική ομάδα; Συμβόλαιο του πρότεινε η Μίλαν η οποία πλέον τα τελευταία χρόνια δεν παίζει ανταγωνιστικά στο πρώτο επίπεδο της Ευρώπης.
 
Περισσότερα από 90.000 ευρώ την εβδομάδα ήταν αυτά που έπαιρνε ο Ζιρού όταν φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ (φώτο, έως το 2018), πριν την Τσέλσυ. Στην Μίλαν θα περιοριστεί σε 80.000 το μήνα, και θα είναι ευχαριστημένος.
 
Τελικά, ο ποδοσφαιριστής, ο κάθε Ζιρού, μοιάζει με τους πολεμιστές στους πεπερασμένους αιώνες που τους πλήρωναν αυτοκράτορες και βασιλιάδες να κρατάνε τα μπόσικα στα σύνορα. Με την ίδια ευκολία που άλλαζαν αφεντικό οι νοικιασμένοι πολεμιστές αλλάζουν φανέλα και οι ποδοσφαιριστές. Και ο οπαδός τρώει στη μάπα το γνωστό σκηνικό, ο καπαρωμένος ποδοσφαιριστής να δείχνει την ικανοποίηση του και την ευτυχία του που θα παίξει για την ομαδάρα του οπαδού.
Τέσσερα παιδιά έχει ο Ζιρού. Αυτή τη δουλειά ξέρει, του ποδοσφαιριστή, και όσο τραβάει το πράμα, το συνεχίζει. Με το Νο 9 πλέον της Μίλαν. Κανονικός βιοπαλαιστής. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ... ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ