ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΕ ΤΙ ΝΑ... ΕΛΠΙΖΟΥΝ

 
Όπως τα λέγαμε. Έφυγε στο εξωτερικό για προετοιμασία ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής δεν πήρε μαζί του όλο το τσούρμο του ρόστερ. Αναμενόμενο, άλλωστε. Δουλειά, πολύ σοβαρή δουλειά είναι η προετοιμασία. Αν τους έπαιρνε όλους τους ποδοσφαιιστές, όσους πληρώνει η ΠΑΕ, τότε για άλλο λόγο θα πήγαινε η αποστολή έξω. Όχι για να ετοιμαστεί εν όψει της νέας σαιζόν.
Με την ευκαιρία. Σε τι να ελπίζει ο βαζέλος στο προσεχές πρωτάθλημα; Η τωρινή περίοδος, κάθε χρόνο, είναι της... ελπίδας. Σε κάθε ομάδα. Ο οπαδός είναι στο περίμενε για κάτι καλύτερο. Με τις μεταγραφές, με τον νέο προπονητή (φώτο), ντοπάρεται η αισιοδοξία. Επόμενο.
Λοιπόν; Που να ποντάρει ο οπαδός του Παναθηναϊκού; Να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό; Δεν γίνονται αυτά τα τρελά. Είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στους δυο πρώην ''αιώνιους'' αντιπάλους. Να καβαλήσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ; Κομματάκι δύσκολο. Τουλάχιστον τον Άρη να βάλει από κάτω ο ''νέος'' Παναθηναϊκός που θα είναι μια από τα ίδια, κατά τα φαινόμενα;
Κακά τα ψέμματα. Ο Παναθηναϊκός της προ- προετοιμασίας δεν εμπνέει ελπίδα ότι θα εμφανιστεί καλύτερος σε σύγκριση με την προηγούμενη σαιζόν.
Διαβαστε ακομα:
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ Ο ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ