Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΜΑΣ… ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

 

Πριν στηθεί το τόπι στη σέντρα για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Νέφτσι τα δεδομένα ήταν γνωστά. Είχε κερδίσει 1-0 στο Καραϊσκάκη ο πρωταθλητής την καλύτερη του ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν και επόμενο ήταν οι γηπεδούχοι να διεκδικήσουν στα ίσα την πρόκριση. Κι εμείς από την τηλεόραση να απολαύσουμε μια κόντρα αξιόπιστη.

Σύμφωνοι, Έλληνες είμαστε και ορθόδοξοι χριστιανοί και δημοκράτες, θέλαμε την πρόκριση της ελληνικής ομάδας, όμως όχι… έτσι; Πως, δηλαδή! Να φάμε στη μάπα μια άνιση αναμέτρηση. Τρομερός και ρωμαλέος Ολυμπιακός από τη μια και από την άλλη να μην υπάρχει στο γήπεδο καμιά Νέφτσι.

Το χάσαμε το ματσάκι. Μας το ‘κλεψε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Είχε τόση διαφορά από την Νέφτσι που η ρεβάνς έχασε κάθε ενδιαφέρον. Κι αυτό διότι ο Ολυμπιακός λες και έπαιζε με 17 παίκτες. Ή το άλλο, η αζέρικη ομάδα αντιμετώπιζε με 7 τους 11 του Ολυμπιακού.

Η Νέφτσι ήθελε γκολ, αλλά η κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν τέτοιας ισχύος, που οι γηπεδούχοι μόλις στο 90 έκαναν σουτ της προκοπής. Και τη φάση δεν τη λες ευκαιρία. Ο σαρωτικός, ιδιαίτερα στο α μέρος, Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες να αυξήσει το 1-0. Και αναμενόμενο να σκοράρει ενωρίς - το έκανε με τον Μασούρα - διότι και δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και έφερε το παιχνίδι στα καρέ της Νέφτσι. Φουλ για τους ομίλους του champions league πάει ασταμάτητος ο Ολυμπιακός.

Διαβαστε ακομα:

''ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕΣ'' ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ