ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ

 
Τι να περιμένεις από τον χάλια; Θα πει και θα γράψει πράγματα που τον αντιπροσωπεύουν. Και μ' αυτά που λέει και γράφει στα ΜΜΕ ή στα social media απευθύνεται σε άτομα που τον αντιπροσωπεύουν. Δεν παίζω με τις λέξεις ''αντιπροσωπεύω'', ''εκπροσωπώ'', που έχουν ρέντα λόγω των ολυμπιακών αγώνων. Στέκομαι σ' αυτές τις λέξεις, τις εννοώ.
Δεν είμαι η Σάκκαρη, είμαι η Ελλάδα, κάπως έτσι το είπε η κοπελλιά του τένις για τη συμμετοχή στους ολυμπιακούς αγώνες. Δεν ήρθα στο Τόκυο ως Σάκκαρη, αλλά ως εκπρόσωπος της Ελλάδος. 
Αυτά είναι σοβαρά πράγματα. Τα φαιδρά και ιλαρά είναι να λένε ότι λόγω της ερωτικής της σχέσης με τον γιο του πρωθυπουργού έδειξε κανονικά την Σάκκαρη η ΕΡΤ, ενώ σαμποτάρισε την εμφάνιση του Πετρούνια. Και κακώς στο Ρολάν Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη δεν είχε στη φανέλα της το εθνόσημο.
Επανέρχομαι. Ο σοβαρός λέει πως δεν με εκπροσωπεί καμιά Σάκκαρη. Δεν κερδίζω και δεν χάνω στη νίκη και στην ήττα κανενός αθλητή. Δεν βγαίνω στο δρόμο να πανηγυρίσω, ούτε ψηλώνω με τακούνια τραβεστί επειδή Έλληνας διακρίθηκε σε διεθνείς αγώνες. Και δεν τα βάφω μαύρα, αν αποτύχει.
Παρακαλώ! Το ξέρω ότι στην άλλη μας ζωή, σε κάποιον άλλον προσεχή και μακρινό αιώνα ίσως τελειώσει η απάτη, αυτό το παραμύθι, της εκπροσώπησης, της αντιπροσώπευσης. Να με εκπροσωπεί κάποιος άγνωστος μου στην επιτυχία του κι όχι στην αποτυχία του. Να μη με αντιπροσωπεύει η κυβέρνηση που ψηφίζω και να αβαντάρω το κόμμα που δεν είχα ψηφίσει. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ ΜΑΣ… ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ