ΟΙ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ

 

Όλοι, κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πήραν το μέρος της UEFA και καταδίκασαν τα κλαμπ που πολύ σωστά και πολύ δικαίως ζήτησαν την ανεξαρτησία τους. Να συμμετέχουν στις διοργανώσεις που θέλουν, όχι σ’ εκείνες που τους υποχρεώνει ο καθένας.

Ρεάλ, Μπαρτσελώνα, Γιουβέντους και σία, επιχειρήσεις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, νομιμοποιούνται να κρίνουν οι ίδιες ποιο είναι το οικονομικό τους συμφέρον. Μόνο η αυτού εξοχότητα μου είχε προβλέψει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως το θέμα δεν έκλεισε. Πως πίσω από τις τρεις μπροστάρισσες Ρεάλ, Γιούβε, Μπάρτσα είναι οι άλλες που παραμύθι φούρναρης δήλωσαν μεταμέλεια της επανάστασης που είχαν κηρύξει. Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτυ, Μπάγερν, Αθλέτικο, Άρσεναλ, Τσέλσυ κ.α.

Εδώ είναι Ευρώπη. Οι Χίτλερ και Στάλιν είναι στον τάφο. Ευρώπη σημαίνει θάνατος στα μονοπώλια, κρατικά κι όχι. Όλα ελεύθερα. Και όποιος αντέξει στον ανταγωνισμό της ελεύθερης αγοράς. Κανένα κράτος δεν θα καπελώνει νταηλήκι το όποιο δημόσιο αγαθό. Φως, νερό, τηλέφωνο, τηλεόραση, ποδόσφαιρο και σία.

Ήδη τα δικαστήρια που προσέφυγαν οι τρεις αντάρτισσες, δικαίωσαν τα κλαμπ και η ΟΥΕΦΑ ας μας κάνει η χάρη. Champions league και όποια όποια άλλη διοργάνωση έχουν δικαίωμα να κάνουν με όποιο τρόπο αποφασίσουν οι ίδιες.  

Διαβαστε ακομα:

''ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕΣ'' ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ