ΟΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

 

Καθυστερημένο. Δεν το αφήνω να χαθεί, θαρρώ αξίζει να αναφερθεί, έστω κι αν συνέβη παραμονή του αγώνα. Της ρεβάνς του Άρεως και του αποκλεισμού από την Αστανά. Στην λήγουσα τονίζεται. Αστανά. Να είμεθα ακριβείς.

Γιατί ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Καρυπίδης με το κοντό παντελόνι, μια εικόνα αφεντικού σε παραλία της Χαλκιδικής, όρμησε στον αγωνιστικό χώρο; Και ζητούσε εξηγήσεις γιατί το κοράκι αγνόησε πέναλτυ; Αυτό δεν το κάνει κανένας στη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο, δηλαδή,  δουλεύουν οι κάμερες της τηλεόρασης. Άλλο, πιο… κομψό είναι ο πρόεδρος να την κάνει στο αποδυτήριο των διαιτητών.

Παραμονή του παιχνιδιού, ημέρα Τετάρτη, είναι η δεξίωση της ΠΑΕ Άρης, όπως συνηθίζεται, στους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας, αλλά και στους διαιτητές. Αυτούς τους τελευταίους δεν επιτρέπεται να τους πλησιάσει άνθρωπος της γηπεδούχου ομάδος. Γι’ αυτό τα κοράκια στη δεξίωση συνοδεύονται από άνθρωπο της ΕΠΟ.

Εμφανίζεται στη δεξίωση ο εμβολιασμένος Καρυπίδης. Κερασμένες, λέει, οι σαμπάνιες από μένα. Και κυριλάτα και διακριτικά αντάλλαξε δυο λόγια και με τις μαυροφόρες. Λες;

Λες με το θάρρος της γνωριμίας, αυτής της ολιγόλεπτης, με τους διαιτητές να παρασύρθηκε ο άνθρωπος χωρίς το φόβο να παρεξηγηθεί; Ρε, παιδιά, τα είπαμε χθες βράδυ, γιατί με σφάζετε;

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΡΗ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ