ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΡΙΕΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

 
Στην Ευρώπη συνεχίζει μόνον ο ΠΑΟΚ. Λέμε. Ποια Ευρώπη; Καθόλου τιμητικό για ομάδα κορυφής, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, να έχει μπερδευτεί στο conference, την καινούργια διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Αυτή που φτιάχτηκε για να κόψει το δρόμο στα σαπάκια της Ευρώπης να προκριθούν σε champions league και europa league. Στόχος είναι να ανεβεί το επίπεδο ανταγωνιστικότητας αυτών των δυο διοργανώσεων, γι' αυτό έστησαν το conference.
Τη γνωστή μας Ριέκα, από Κροατία μεριά, αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ αύριο Πέμπτη στην Τούμπα. Πρώτο παιχνίδι για τα play-off, και τυφλό σε προγνωστικά. Ξέρουμε την Ριέκα τόσο, όσο τον... ΠΑΟΚ! Τι σημαίνει αυτό; Πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ακόμα τα κιλά του. Η Ριέκα είναι ένα σκορποχώρι με ποδοσφαιριστές απ' όλες τις φυλές του Ισραήλ, άλλωστε όπως ο ΠΑΟΚ.
Τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα η Ριέκα, επιτυχία αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει σταθερό σχήμα ενδεκάδας, τον ίδιο κορμό. Της έφυγαν παίκτες, πήρε άλλους και ποντάρει στον προπονητή της. Τον 44χρονο Γκόραν Τόμιτς, ο οποίος προπονητικά ''φάνηκε'' στην... Κίνα. Και ανέλαβε την Ριέκα Μάρτιο του 2021. Προηγήθηκε η επιτυχία του με την Λοκομοτίβα που στο πρωτάθλημα Κροατίας 2019-20 για πρώτη φορά κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Η Ριέκα το 2017 έπαιξε δυο φορές με την ΑΕΚ για το γιουρόπα. Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 εκτός τον Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο έφερε 2-2 στο ΟΑΚΑ. Στη φώτο ο Γκόραν Τόμιτς που φιλοδοξεί να δουλέψει στην Ευρώπη. Αντιληπτό, πως τα Βαλκάνια δεν θεωρούνται Ευρώπη στη μπάλα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!