ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ... ΝΙΚΗΤΗ

 
Ένας ακόμα γύρος στην κόντρα Μπέου και Κούγια που ξεκίνησε πριν χρόνια πολλά. Και ακόμα κρατάει, γεγονός μάλλον περίεργο, διότι στο ποδόσφαιρο συνήθως τα βρίσκουν αυτοί που τσακώνονται. Δεκάδες οι περιπτώσεις παραγόντων που δημόσια είπαν τα αντερά τους και στο επόμενο φεγγάρι έγιναν κολλητοί. Εξαίρεση η συγκεκριμένη φαγωμάρα Αλέξη και Αχιλλέα. Την οποία δεν την κόβω και ως σοβαρή. 
Λέγονται χοντρά πράγματα. Καμιά αντίρρηση, ακόμα και για προσωπικά τους θέματα. Το έργο έχει ξεφύγει, δεν έχει μείνει στο ποδόσφαιρο. Τι να το κάνεις, όμως! Δεν έχει νικητή. Κι ας μην είναι ο τελικός νικητής αυτός που έχει το δίκαιο; Σιγά που ο κόσμος, τέλος πάντων οι θεατές της κόντρας, να σκοτιστούν ποιος έχει το άδικο από τους δυο. Άρα, να μην δικαιούται να ομιλεί.
Από τη σφαγή, και η κόντρα Κούγια- Μπέου είναι σκέτη σφαγή, περιμένεις αίμα. Κάποιος από τους δυο, που λέει ο λόγος να πάει νοσοκομείο. Να καταλήξει στη φυλακή. Δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Όποτε ο ένας θυμάται τον άλλον ή σε κάθε ευκαιρία ξανανάβουν τα αίματα ανάμεσα στον φτωχό δήμαρχο και τον πλούσιο δικηγόρο. Και όλοι εμείς περιμένουμε τον επόμενο γύρο. Να μάθουμε όσα δεν ξέραμε, όσα ''άπλυτα'' τους δεν είχαν γίνει γνωστά από τη μέχρι σήμερα κοκορομαχία τους.
Είναι δυνατόν να ρίχνονται αστροπελέκια σε βάρος του ενός ή και των δυο που αφορούν όχι μόνο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και να μην τρέχει κάστανο; Είναι. Να ανεβάζουν στη σκηνή τα ΜΜΕ την κόντρα των δυο και νσ συνεχίζεται το έργο σα να μη συμβαίνει κάτι; Είναι.
Φαίνεται πως σαν πολιτισμένοι άνθρωποι Κούγιας και Μπέος δεν κατάφερουν να λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες (φώτο).
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!