Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

 
Είναι κι αυτή μια δουλειά που έχουν βρει να ασχολούνται στον Παναθηναϊκό. Θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο ο Αλαφούζος; Γιατί να μην πάει. Το φιλικό με τον Αστέρα θα γίνει πάλι με κλειστές τις πόρτες. Κι αν πάει στο γήπεδο το αφεντικό θα τον φωτογραφήσει πάλι κανένας πονηρός με κινητό τηλέφωνο; 
Όταν δεν υπάρχει ελπίδα, τότε σκάει στη σέντρα η μανούρα. Με τις πιο κακές σκέψεις ξεκινάει η προσεχής σαιζόν για τον Παναθηναίκό. Οι οπαδοί τι να κάνουν; Τίποτα. Απλά δεν περιμ'ένουν κάτι καλύτερο σε σύγκριση με το περασμένο πρωτάθλημα. Οι ''άλλοι'', όμως, δεν κάθονται καλά. Δεν έχουν ησυχία. Λέω για τα γνωστά παλιόπαιδα, που στο φιλικό με τον Παναιτωλικό, πάλι χωρίς κόσμο στη Λεωφόρο, και παρόντα τον Αλαφούζο, του είπαν ''Εδώ είμαστε''.
Είπαν το ''Εδώ είμαστε'' με το... δικό τους τρόπο. Μια ομάδα πίσω από το πέταλο της Θύρας 13, άλλη ομάδα έξω στο δρόμο από τη θύρα που οδηγεί στη σουίτα του μεγαλομετόχου. Και λες, γιατί να βρίσκεται σ' αυτή τη κατάσταση του απολογούμενου κοτζάμ Αλαφούζος; Να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα. Απατεώνας δεν είναι ο άνθρωπος. Λαμόγιο δεν είναι. Τα λεφτουδάκια του και με το παραπάνω τα έχει σπρώξει. Κι όμως!
 
Φταίει ο ίδιος ο Αλαφούζος. Και φταίει όχι γιατί τον κράζουν κάποια παλιόπαιδα με λόγια που απαγόρεύεται να τα επαναλάβουμε, αλλά διότι από τον αξιοπρεπή οπαδικό κόσμο θεωρείται πως δεν πολιτεύεται σωστά στον Παναθηναϊκό.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΣΤΟ... ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ