ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ''ΤΑ ΗΘΕΛΕ'' ΑΛΛΑ ΟΧΙ... ΟΛΑ

 
Ο δικαστής τα βλέπει διαφορετικά απ' ό,τι οι περισσότεροι εκτός έργου. Στις υποθέσεις βιασμών γυναικών, ανήλικων και ενήλικων, εκείνο που ζυγίζει σε βάρος του καυηγορούμενου είναι αν αποδειχθεί πως το ''θύμα''(;) δέχθηκε τη συνουσία. Πως η δουλειά δεν έγινε σε καθεστώς βίας και τρομοκρατίας. Αν, λοιπόν, δεχθεί ο δικαστής πως όλα κύλησαν σε πνεύμα συναινετικό, τότε καθαρίζει ο φερόμενος βιαστής.
Αντιληπτό πως δεν μιλάμε, ούτε καν πλησιάζουμε την περίπτωση της καταγγελίας εναντίον του Ρούμπεν Σεμέδο. Λέμε απλά και κατανοητά τι λαμβάνει υπ' όψιν πως ο δικαστής ο οποίος είναι υποχρεωμένος να αποφασίσει έτσι κι όχι αλλοιώς.  
- Μα, η κοπέλλα ''τα ήθελε'', θα ισχυριστούν κάποιοι. 
Τι ακριβώς ήθελε; Πιθανόν να ήθελε πράγματι να χορέψει και να πιει ένα ποτό, ακόμα και να πάει με τον κατηγορούμενο μέχρι το σπίτι του μέσα.  ''Ηθελε'' και σεξ, όμως; Αυτό είναι το... λεπτό σημείο!
Το κορίτσι να ''ηθελε'' τα πάντα, αλλά όχι και να συνευρεθεί με τον άνδρα. Ναι, να συμφωνήσει η μια πλευρά πως πράγματι ήθελε να γνωριστεί με την άλλη πλευρά, αλλά δεν εννοούσε πως είχε και την επιθυμία να βγάλει και τα εσώρουχα. Γι' αυτό πριν γίνει το κακό- που έγινε με βαρβαρότητα αρσενική-  εκείνη αρνούνταν.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ...