ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Μ' ΑΛΛΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ

 
Κουτσομπολιό για τον νέο προπονητή της εθνικής ομάδας. Κουτσομπολιό, βέβαια. Βέρο κατινήστικο. Γιατί μόνο αξιοκρατικά δεν θα επιλεγεί και ο επόμενος, μια και ο Ολλάνδόςείναι για ξού. Και για να προσληφθεί ο δικός της τηλεφωνεί η πρώην σεξοβόμβα στο πρώην επίσης μανεκέν. Μια ''ομάδα'' δημοσιογράφων πατρονάρουν τον κοντό, άλλη τον ψηλό, κινείται και το μανατζαρέικο όσο τους παίρνει.
Κανένας από τους θεωρούμενους, δηλαδή προβαλλόμενους δεν είχε ποτέ δουλέψει στην εθνική, κανένα πρόβλημα. Η ευκαιρία είναι μοναδική, η πόρτα στην εθνική είναι ανοικτή, μετά την ελεεινή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Η μια εμφάνιση πιο άσχημη από την προηγούμενη. Περίμενε να δεις τι θα γίνει σήμερα στο ΟΑΚΑ με τον φαλάκρα Ρώσο διαιτητή στο ματς με την (φώτο) Σουηδία. 
Η αλήθεια είναι πως το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής. Τι να κάνει ο καλύτερος, ο πιο αξιόλογος όταν το περιβάλλον είναι σκέτο καφενείο. Όταν η υπεύθυνη και απόλύτως αρμοδία, η μοναδική αρμόδια στο πως λειτουργεί η εθνική ομάδα είναι η ΕΠΟ. Η αιώνια ΕΠΟ. Είτε πρόεδρος της είναι αυτός, είτε άλλος. 
Δεν είναι μόνο το μπετόν καφενειακό κλίμα στην ΕΠΟ. Είναι ότι οι άνθρωποι εκεί και ο αρχηγός τους δεν ενδιαφέρονται. Δεν έχουν σαφή και συγκεκριμένα κίνητρα για να ξεφύγει από τη μιζέρια η εθνική.
Διαβαστε ακομα:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...