ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ… ΓΟΛΓΟΘΑ

 

Αν κέρδιζε και στα Γιάννενα τον ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός, δεν είναι… μυστικό τι θα λέγανε; Ότι η ομάδα, ο… νέος Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα. Δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός, και οι ίδιοι οι βαζέλοι το χώνεψαν κιόλας πως ξανά μανά θα φάνε στα μούτρα μια ακόμα νηστήσιμη παρτίδα.

Ρε, ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά το πρωτάθλημα. Είσαι ο άσχετος να το λες αυτό. Οι οπαδοί που ξέρουν γράμματα, του ποδοσφαίρου τα κολυβογράμματα, μια ζωή είναι βιαστικοί. Βγάζουν με τη μία συμπεράσματα.

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα το συμπέρασμα ήταν βγαλμένο. Πάμε να σχίσουμε καλσόν και ζαρτιέρες. Κερδίσαμε 4-0 το Απολλωνάκι, πιάσαμε κορυφή στη βαθμολογία, δεν το κουνάμε από την πρωτιά. Χάσαμε χθες 1-0 από τον ΠΑΣ (φώτο), τελειωμένοι είμαστε. Να φύγει ο Γιοβάνοβιτς, να ξεκουμπιστεί ο Αλαφουζος, να παίζουμε με τα παιδιά της ακαδημίας. Και άλλα τέτοια κουφά.

Το ίδιο και η ΑΕΚ. Αν κερδίσει σήμερα και τον ΟΦΗ; Στο τσεπάκι το χει το πρωτάθλημα. Αν δεν κερδίσει η ομάδα στο Ηράκλειο, τότε πέφτουν τα ανοιχτά φτερά και το πουλί κουρνιάζει στη γωνία.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ