ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΞΥΠΝΙΟΙ;

 

Γεγονός. Χάνει από το Ιωνικάκι ο Άρης και πενήντα οπαδοί της ομάδας την έκαναν στο αεροδρόμια Θεσσαλονίκης. Να διαμαρτυρηθούν στους ποδοσφαιριστές για την κακή τους εμφάνιση στην Κοκκινιά. Έχουν- δεν μπορείς να πεις- τη γραφικότητα τους οι φανατικοί. Όπως όλοι οι φανατικοί, της θρησκείας, της πολιτικής, του αυνανισμού γενικώς. Μη ξεφεύγουμε.

Για φαντάσου το σκηνικό. Είσαι ξένος, επαγγελματίας, έχει σύμβαση με την ανώνυμη εταιρεία κάποιου Καρυπίδη και άτομα άγνωστα, με τα οποία δεν έχεις καμιά σχέση, σου την πέφτουν λέγοντας ''Ξύπνα! Δεν έπαιξες καλά''.

Επιθεωρησιακό. Σενάριο να το βάλεις σε σκετς στο Δελφινάριο. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τον Άρη- έτσι είναι όπως το λέω- παρά μόνο ένα συμβόλαιο, και κάποιοι τύποι του ζητάνε το λογαριασμό. Και πότε; Σε ποια στιγμή; Μετά την ήττα που βέβαια στεναχώρησε τους ίδιους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Με την ευκαιρία, μια ερώτηση. Οι 50 οργισμένοι οπαδοί, οι οποίοι δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν Παρασκευή βράδυ, είναι… ξύπνιοι; Μήπως κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ. Όχι, δεν κοιμόνται, ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στην ΠΑΕ, ποιος είναι ο Καρυπίδης, πως κινείται, αν κάνει καλό ή όχι στην ομάδα. Τα πάντα ξέρουν. Κι όμως ζητάνε από ξένους, από επαγγελματίες οι οποίοι αύριο, μεθαύριο θα φύγουν σ’ άλλο εργοδότη, να… ξυπνήσουν. Να μην κοιμόνται όπως κοιμόνται κάποια αρειανά.  

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ