ΑΕΚ – ΟΦΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ 3-3

 

Έχει φτάσει στο 75 το ματς και ο οπαδός της ΑΕΚ είναι σίγουρος πως η ομάδα με το σκορ στο 3-0 θα πάρει τη νίκη. Ό,τι και να γίνει. Βέβαια στο γήπεδο δεν υπάρχει καμιά ΑΕΚ. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια της τοπικής ομάδας. Μόνο στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Αν κάποιος θαρρεί πως η ΑΕΚ δεν θα νικήσει με το 3-0 μέχρι το 75, αυτόν θα τον βρεις στους αεκτζήδες. Που την ξέρουν την ομάδα τους. Κανένας μη αεκτζής θα στοιχημάτιζε σ’ άλλο αποτέλεσμα εκτός του 2.

Ο ΟΦΗ είναι με τη μπάλα στο μισό του γηπέδου. Με τη βοήθεια των αντιπάλων, που όποτε διώχνουν το τόπι κάνουν… πάσα σε παίκτη των γηπεδούχων. Ε, έτσι όπως κυλάει το πράμα, κάποια στιγμή ο ΟΦΗ θα σκοράρει. Η μπάλα συνεχώς γυροφέρνει στα καρέ των φιλοξενουμένων.

Γίνεται το 3-1 στο 78. Ε, τότε ο αεκζής της παρέας βάζει το χερι στην τσέπη. Βγάζει χαρτονομίσματα και λέει: Ποιος πάει στοίχημα ότι η ΑΕΚ θα φάει και δεύτερο; Βλέπει μπάλα ο αεκτζής. Βλέπει τι γίνεται στο γήπεδο. Και ξέρει ποια είναι η ομάδα του.

Όταν έγινε το 3-2 ο αεκτζής έβαζε στοίχημα το σπίτι του, την γυναίκα του, το αμάξι του, ότι θα φάει και τρίτο η ομάδα. Ας παίζεται το ματς στις καθυστερήσεις. Μια ζωή αεκτζής ο άνθρωπος ξέρει καλύτερα από τον εαυτό του την ομάδα του. Την ομάδα που που τον αρρωσταίνει. Που τον κάνει να υποφέρει.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΟΦΗ