Ο ΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΑΛΑ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

 

Ενισχύθηκε ο Άρης. Και; Έκανε μεταγραφές. Και; Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν υπάρχουν μεταγραφές πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για καμιά ομάδα. Σκέτες μεταγραφές. Οι μεταγραφές είναι πετυχημένες και αποτυχημένες, αφού γίνουν κάποια παιχνιδάκια.

Τι έκανε η αρειανάρα στις δυο αγωνιστικές; Έμεινε πίσω, πολύ πίσω. Με μείον έξι ξεκίνησε, που σημαίνει ότι είχε ένα επιπλέον κίνητρο να κάνει δυο τρίποντα. Όταν, μάλιστα, αντιμετώπισε αντιπάλους στα μέτρα των σιαγώνων του. Τον ΟΦΗ και το Ιωνικάκι. Απολογισμός μόλις ένας πόντος, μηδέν γκολ και το πιο άσχημο απ’ όλα κακή, κάκιστη απόδοση.

Σήμερα παίζει Θεσσαλονίκη με Παναθηναϊκό. Από πού θα βρει τους βαθμούς ο Άρης; Στη συνέχεια πάει στο Περιστέρι να πάρει χρεωστούμενα από τον Ατρόμητο. Σκούρα τα πράγματα.

Από την πέμπτη αγωνιστική μαλακώνει η δουλειά για τον Άρη, με την εμπνευσμένη ηγεσία του Καρυπίδη Θεόδωρου. Στο θεωρητικό, βέβαια. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Να πιάσει σίγουρα το στόχο του, δηλαδή να σβήσει το χάντικαπ του μείον έξι που έγινε μόνο μείον πέντε και να αρχίσει να μετράει θετικά. Στα ματς με Απόλλωνα εντός, Λαμία εκτός και Παναιτωλικό εντός.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ... ΦΑΓΟΥΡΑΣ