Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

 

Την Κυριακή το πρώτο ντέρμπυ της σαιζόν. Η πρώτη αναμέτρηση ομάδων που θεωρητικά τουλάχιστον θα κάνουν κούρσα πρωταθλητισμού. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η συνέχεια. Όπως κανείς δεν θα λάβει υπ’ όψιν το αποτέλεσμα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για την προοπτική των δυο αντιπάλων στη συνέχεια. Είναι ειδικών καταστάσεων παιχνίδι αυτό της Κυριακής.

Το ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και ποια η ΑΕΚ φάνηκε κιόλας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές! Δεν περιμένουμε να τους ζυγίσουμε την Κυριακή. Από την άλλη δεν στέκεσαι στην απόδοση τους και στα τρία αποτελέσματα που έκαναν. Απλούστατα, είναι πολύ ενωρίς για κρίσεις τελικές. Στην πορεία θα δείξει…, αν θα μετρήσουν οι ολοφάνερες αδυναμίες τους, αλλά κι αν θα βοηθήσουν τον πρωταθλητισμό του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τα συν τους.

Στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ διέπραξε μια μεγαλειώδη γκέλα, με την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ. Καπάκι, όμως, πήρε δυο διπλά και ρεφάρισε τις εντυπώσεις τόσο, όσο δικαιούται να έχει λόγο στη διεκδίκηση του τίτλου. Αν δεν κέρδιζε στην Τρίπολη και το Αγρίνιο όλοι θα τον είχαν ξεγράψει τον ΠΑΟΚ.

Καμία σημασία ότι τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ αδυνατεί να πάρει τον ΠΑΟΚ, ακόμα και στην Αθήνα. Τα στατιστικά και η παράδοση δεν ισχύουν και δεν... αλλάζουν. Και να χάσει ο ΠΑΟΚ το ματς της Κυριακής, το πρόσφατο ιστορικό παραμένει υπέρ του. Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό. Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι δυο προπονητές. Οι οποίοι έτσι ή αλλοιώς θα παίξουν για τη νίκη.
Στη φώτο ο Λουτσέσκου που θεωρεί μεγαλύτερο αντίπαλο στο πρωτάθλημα τον συνάδελφο Μαρτίν του Ολυμπιακού.
Διαβαστε ακομα:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ