ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΤΟ;

 

Πήραμε επάνω μας, λένε οι βαζελογράφοι, με το 4-0 της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα. Κακώς! Ασόβαρο να πετάνε στα σύννεφα επειδή έκαναν μια νίκη με σκορ. Στο ποδόσφαιρο απαγορεύονται τα συμπεράσματα με βάση ένα μονάχα ματς.

Και μετά σε πέντε μέρες μέσα η ομάδα έκανε δυο ήττες. Πάλι γράφουν και σαλιαρίζουν πίπες οι βαζελοχειροκροτητές που από τη μια στιγμή στην άλλη γίνονται βαζελομουτζωτές.

Μέχρι χθες ο Παναθηναϊκός ήταν ανίκανος να διεκδικήσει πρωτάθλημα και ξαφνικά τι έγινε; Τίποτα μαγικά και εξωπραγματικά έκαναν τη νύχτα μέρα. Και ποια είναι αυτά; Οι μεταγραφές, λέει. Οι καλές και ακριβές προσθήκες στην ομάδα. Σε ποιον τα λένε αυτά;

Ακριβές ναι, από πού και ως που και καλές οι μεταγραφές; Ο Βραζιλιάνος Βιτάλ θα παίξει μπάλα; Δεν είναι σίγουρο, λένε αυτοί που ξέρουν. Αυτοί που το μάτι τους κόβει. Ο άλλος ο πολυδιαφημισμένος ο Αργεντινός Παλάσιος (φώτο) τον έχουν ήδη για το κορυφαίο παλτό του Παναθηναϊκού. Και στα τρία ματς πρωταθλήματος που έπαιξε έδειξε πολλά. Ότι είναι το τίποτα.

Κι έχεις αυτούς που μια ζωή βγάζουν μεροκάματο από τον Παναθηναϊκό, με το σπορ βρίζω ή χαϊδεύω, να… απορούν γιατί η ομάδα απογοήτευσε, γιατί... άλλαξε πρόσωπο σε λίγα εικοσιτετράωρα. Τι να τους πεις; Ότι βλέπουν στον ύπνο τους αυτές τις… αλλαγές. Ότι δεν άλλαξε τίποτα επί της ουσίας στην ομάδα επειδή άλλαξαν κάποια πρόσωπα.

Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ