ΠΑΟΚ- ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ...

 

Ματσάρα είναι. ΠΑΟΚ- ΑΕΚ. Και ότι γίνεται στην Τούμπα, απόψε στις 8.30, το έργο γίνεται εργάρα. Γιατί αν κερδίσει η ΑΕΚ θα έχουν να λένε πολύ περισσότερα απ’ ό,τι αν κάτσει πάλι άσσος. Έτσι είναι, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια της έχει πάρει για καλά τον αέρα της ΑΕΚ. Τόσο, μάλιστα, που έχει κλονιστεί η ισορροπία στην παράδοση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το παρελθόν, από καταβολής μπάλας στην Ελλάδα, η ΑΕΚ στη σούμα υπερέχει σ’ όλους τους τομείς του ΠΑΟΚ. Να, όμως, που σήμερα, με βάση το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της τελευταίας πενταετίας, ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πιο φηλά από την ΑΕΚ. Και σχεδόν θεωρείται η Νο 2, όχι η Νο 3, δύναμη του πρωταθλήματος, μετά τον Ολυμπιακό.

Ματσάρα σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να φάμε όλη την προσεχή εβδομάδα με τα μεθεόρτια του παιχνιδιού. Τις γνωστές και πάντα μέσα στο πρόγραμμα κατινιές, καμιά σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Τι θα ξεράσει η μια πλευρά, τι άλλη. Δικαιολογημένα κι όχι. Αυτό δεν είναι στην αναμονή, είναι στάνταρ. Ο χαβαλές είναι δεδομένος.

Στα αγωνιστικά. Οι παίκτες θα παίξουν, αλλά το πιθανότερο να επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τον πάγκο. Αν ο Λουτσέσκου  θα πιάσει κώτσο τον Μιλόγεβιτς, Αν ο Σέρβος κάνει ένα ταχυδακτυλουργικό πριν τον πάρει πρέφα ο Ρουμάνος. Σε τέτοια ματς ο προπονητής είναι εκείνος που περισσότερο από κάθε ποδοσφαιριστή οφείλει να μπει μέσα στο πυρήνα της αναμέτρησης.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ