Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

 

Ο Λουτσέσκου κέρδισε την ΑΕΚ και πετάει. Ποιος τον πιάνει. Δικαιολογημένα. Παλιοεπάγγελμα το προπονητηλήκι. Ψυχοφθόρο, μα την αλήθεια. Μέχρι να τελειώσει  το παιχνίδι τον έχει φάει η αγωνία. Κερδίζει, η ομάδα είναι καλύτερη, ''το ‘χει'' το ματς, αλλά σε μια ανάποδη κάτι στραβώνει και πάει στα αποδυτήρια δαρμένος. Κωλοεπάγγελμα. Γιατί στο φινάλε εξαρτάται η δουλειά του προπονητή απ’ άλλους. Τους παίκτες της δικής του ομάδας, και τους παίκτες του αντιπάλου.

Λέμε ότι ο Ρουμάνος έχει πάρει τα επάνω του. Και θέλει την πρωτιά στον όμιλο. Ας είναι και κόνφερενς. Ας μην είναι τσάμπιονς ληγκ και γιουρόπα. Στα μέτρα του ΠΑΟΚ η σλοβάκικη Σλόβαν, παιχνίδι στην Τούμπα, απόψε στις δέκα, το δείχνει ο κοσμοτές.

Πραγματικά, ειδικά για τον ΠΑΟΚ, από τον οποίον λείπουν οι ευρωπαϊκές διακρίσεις , είναι κάτι σπουδαίο να τερματίσει πρώτος στον όμιλο και να συνεχίσει στην Ευρώπη. Πέρασε με τη ψυχή στο στόμα στους ομίλους αποκλείοντας την ασήμαντη Ριέκα και στο πρώτο ματς, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την πιο αδύνατη από τις αδύνατες ομάδες, κάποια Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Και η Σλόβαν δεν είναι σόι. Ζημιάρα, όμως. Πριν δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε χάσει 1-0 (φώτο) στη Μπρατισλάβα, την κέρδισε μόνο 3-2 στην Τούμπα και αποκλείστηκε άδοξα.

Τα λεφτά δεν είναι πολλά στο conferense, αλλά ο ΠΑΟΚ του Ιβάν δεν έχει ανάγκη. Να προχωρήσει στην Ευρώπη έχει ανάγκη.

Διαβαστε ακομα:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!