ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!

 
Φρέσκο. Έσκασε το ηφαίστειο στην Ισπανία (φώτο) και τρέξανε κάποιοι να βγάλουν φωτογραφία. Όχι, τους λένε οι μπάτσοι, στοπ, δεν περνάτε, είναι επικίνδυνο. Με ποιο δικαίωμα η αστυνομία και με ποιανού φασίστα δόθηκε η εντολή να μην πλησιάσουν όσοι ήθελαν να τραβήξουν μια σέλφυ με το κινητό;
 
Να το ξεκαθαρίσουμε. Γιατί δεν είναι δίκαιο ο λογικός άνθρωπος να πληρώνει την ηλιθιότητα του αλλουνού. Θέλει ο άλλος να ρισκάρει. Δεν γουστάρει μέτρα περιοριστικά, απαγορευτικά. Γιατί τον πάνε κόντρα; Κι αν χρειαστεί να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον… αντιστασιακό, τον επαναστάτη, να τον αφήσουν εκεί που ο ίδιος πήγε!
 
Τον ειδοποιείς. Φτάνει, κύριε κράτος, κυρία κοινωνία, έκανες το καθήκον σου. Δεν χρειάζεται να τον εμποδίζεις! Άστον να φάει το κεφάλι του.
 
Φουρτουνιασμένη η θάλασσα και βγαίνει με το φουσκωτό να κάνει τη βόλτα του, να πάει να ψαρέψει. Άλλος ανεβαίνει σε κορυφές βουνών και χάνεται. Γιατί να ξοδεύεται το κράτος, να τρέχουν ελικόπτερα και πυροσβεστικά να σώσουν τον ανεγκέφαλο μέσα σε χαράδρες, άλλους που είδαν χιόνι και τράβηξαν να… δροσιστούν.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ